Xiaomi Thermostat - hőmérséklet és páratartalom jelző

2018. március 20. 12:27 - nezdmitrendelszblog

paa0139-1-2d05-xymg_eredmeny.jpg

A Xiaomi mindig remek kis kütyüket készít, nincs ez most sem a legújabb termékükkel, ami nem más, mint egy hőmérséklet és páratartalom mérő szenzor. Eddig nem hiszem, hogy sokakat fel tudtam volna csigázni eme szavak hallatán, de két okom is van rá, hogy azt mondjam, megéri az árát a kis termék.

Az egyik, hogy a TomTop-pal folytatott beszélgetésünk alapján, ehhez a termékhez is a meghirdetett ár alatt juthatunk hozzá, mégpedig 13.99$-ért.

A 6 centiméter átmérőjű szenzor egy 1.78 colos LCD kijelzőt kapott, ami kijelzi az adott helyiség hőmérsékletét és a páratartalmának mértékét. A működéséhez egy darab ceruzaelemre van szükség, ami a gyártó adatai szerint egy évig is képes így működni. Természetesen nem lenne Xiaomi, ha nem vértezték volna fel extra funkcióval. A beépített Bluetooth kapcsolatnak és a mobiltelefonos alkalmazásnak köszönhetően mobiltelefonunkról is elérünk minden adatot.

paa0139-1-2d05-uzuc_eredmeny.jpg

paa0139-1-2d05-qsjj_eredmeny.jpg

Ehhez nem kell mást tennünk csak a telefonunkon engedélyezni kell a Bluetooth kapcsolatot és a Mijia alkalmazással már láthatjuk is a szenzor által mért adatokat, amiből a  hőmérsékleti adatokat 0,1 ° C-os, míg a páratartalmat 0,1%-os pontossággal képes mérni és lehetőség van másodperc alapú mérésre is a legpontosabb adatok kiolvasásához.

paa0139-1-2d05-9rq5_eredmeny.jpg

A szenzor mérete 6x6 centiméter, vastagsága 2.2 centiméter. A termékhez kapunk egy mágneses és egyben felragasztható hátlapot, így fém felületekre, de akár a falra is felhelyezhetjük. A talpról pedig egy könnyű mozdulattal eltávolítható, így nem csak a nappaliban használhatjuk, hanem egy mozdulattal levehetjük az aljzatról és bevihetjük a hálószobánkba is, ha kíváncsiak vagyunk a szobánk páratartalmának mennyiségére.

paa0139-1-2d05-vhon_eredmeny.jpg

paa0139-1-2d05-yuew_eredmeny.jpg

A YM0139 kódot szereztük hozzá, így ha ezt felhasználod, 13.99$-ért vásárolhatod meg a terméket

A hőmérséklet és páratartalom jelzőt itt nézheted meg

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha szükséged lenne egy regisztrációra.

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!
Címkék: tech xiaomi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4413754744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása