Otthoni megfigyelő kamera már 19.99$-tól

2018. március 23. 18:56 - nezdmitrendelszblog

56465.jpg

A TomTop-nál most rámentek a biztonságra és egy egész oldalt szenteltek az ingatlanunkat védő eszközöknek.

Nem csak kamerákat, hanem az otthonunk komfortját javító terméket is találhatunk, mint például elektromos párásítót vagy akár mobiltelefonos alkalmazással is felvértezett infravörös hőmérőt.

Természetesen a fő szempont az otthonunk biztonsága, így bel és kültéri kamerákkal is találkozhatunk. Egy darabos kiépítésben, de akár szettben DVR egységgel együtt is találhatunk nekünk tetszőt. Legyen szó vezetékes, vezeték nélküli, bel vagy kültéri, esetleg éjjellátó funkcióval is felvértezett eszközről. Így akár már németországi raktárból is találhatunk négy darab, 720p felbontású kamerával felvértezett szettet 99$-ért.

484.jpg

Ha pedig el szeretnénk rejteni a vizslató szemek elől a lakásba szerelt kamerát, akkor még füstérzékelőnek álcázott terméket vagy épp napelemmel ellátott kültéri megfigyelőt is vásárolhatunk.

Ha megtetszett egy termék, akkor kiválaszthatjuk, ha a németországi raktárból szeretnénk azt megrendelni, így nem kell áfát/vámot fizetnünk rá és sok esetben még a termékhez tartozó adapter típust is kiválaszthatjuk, hogy ne érjen minket kellemetlen meglepetés, ha megérkezik a csomag. Az előbbi azért is fontos, mert ha a Németországi raktárból nézünk ki magunknak egy terméket, mint amivel én is szemeztem, akkor először a Kínai raktárat adta fel és ha átváltottam az európaira, akkor máris kevesebbe került.

A termékeket itt nézheted meg

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: tech kamera tomtop

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1713774768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása