V5 smart – beszélgettél már egérrel?

2018. április 11. 20:04 - nezdmitrendelszblog

os0851-1-faa1-ogwy_eredmeny.jpg

Érdekes innovációval rukkoltak elő újfent az ázsiai régióból. Olyasmit alkottak meg a V5 mérnökei, amit álmomban sem gondoltam volna. Egy vezeték nélküli, ergonomikus kialakítású 1200 dpi felbontású optikai egeret, amit többek közt diktálás funkcióval láttak el.

Mielőtt nagyon beleélnénk magunkat, fontos egy dolgot tisztázni. Biztosan felmerül a kérdés, hogy mit kezd a magyar nyelvel az egér? Sajnos itt még nem tart a technika csak angol, kínai és mandarin nyelveket ismeri fel a diktálás funkcióban, viszont azt figyelemre méltó 400 szó per perces sebességgel képes konvertálni. A felhasználó által kijelölt szöveget képes lefordítani a kívánt nyelvre, ide értve a magyar, angol, német, francia, kínai vagy az előre beállított 28 nyelvek bármelyikére. Irányíthatjuk segítségével számítógépünket, egyszerű parancsokat állíthatunk be, mint például elindítani egy alkalmazást vagy pedig keresni valamit az interneten. Fejlett beszédfelismerő technológiájának hála az angol bediktált szöveget 95%-ban képes felismerni.

os0851-1-faa1-qsv2_eredmeny.jpg

Méret tekintetében általános méretűnek mondhatjuk a maga 11.8x8x4 centijével és 79 grammos súlyával. A benne lévő akkumulátor 7 napig képes életben tartani az eszközt, de szerencsére a mellékelt USB kábelnek köszönhetően könnyedén tölthetjük őket akár használat közben is. A vezeték nélküli hatótávolság a már jól megszokott 10 méter. A kompatibilitással sem kell aggódni, Windows 7,8,10 támogatást kapott a szoftvere.

os0851-1-faa1-vxat_eredmeny.jpg

Ha felkeltette a termék az figyelmeteket a TomTop-nál most 36% kedvezménnyel mintegy 19,99$ áron vásárolhatjátok meg, azaz körülbelül 5000 forintért. A szállítás pedig most is ingyenes.

A V5 smart egeret itt nézheted meg

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7113827114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása