Hogy találjuk meg a lakásban elhagyott kulcsainkat? Például ezzel az eszközzel!

2018. április 19. 19:42 - nezdmitrendelszblog

c-v00105-1-51f4-kjoh_eredmeny.jpg

Megannyiszor előfordult már velem és a környezetemben élőkkel, hogy valamit elvesztettünk. A legrosszabb az egészben, hogy már csak akkor vesszük észre, amikor már túl késő.

A TomTop-nál böngészve találtunk erre egy okos kis megoldás. Akkora az egész, mint egy kulcstartó, ezáltal széles a felhasználási köre. Az eszköz rendkívül egyszerű, de mégis nagyszerű. A bluetooth hatótávolságát használja ki oly módon, hogy ha az a telefon, amivel össze van kapcsolódva a 10 méteres hatósugáron kívül esik, azon nyomban elkezd magából hangjelzést kiadni. Így jó eséllyel észre fogjuk venni, ha véletlen elveszítjük a kulcsainkat például. Akár kisállataink nyakörvére is feltehetjük, ugyanis képes meghatározni a pozícióját az eszköznek, így nem kell rettegnünk, hogy elveszett háziállatunk nem fogjuk már többé megtalálni.

c-v00105-1-51f4-bznc_eredmeny.jpg

c-v00105-1-51f4-vb8r_eredmeny.jpg

Nem csupán a saját helyzetének meghatározására alkalmas, hanem telefonunk kameráját is vezérelhetjük a rajta lévő gombbal. Külön öröm, hogy még diktafon funkcióval is ellátták. CR2032-es elemekkel működik, amit a csomag tartalmaz. Mindezek hallatán az ember azt gondolná, hogy csillagászati áron mérik, viszont kellemes csalódást kell okozzunk, ugyanis a TomTop-nál 5,49$-ért 5 darab kis nyomkövetőt kapunk, ami kevesebb mint 1400 jó magyar forint.

Amennyiben megtetszett a termék, az alábbi linken vásárolhatjátok meg

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!
Címkék: tech

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr213849912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása