Tomshoo 200LM kempinglámpa - Az éjszakai horgász olcsó társa

2018. április 20. 16:48 - nezdmitrendelszblog

 y2581-1-ff5a-y1gt_eredmeny.jpg

Mit nem adtam volna, ha hamarabb találom meg ezt a kempinglámpát. Éjszakai horgászásnál mindig probléma volt a fényforrás, botorkáltam az ócska fejlámpákkal, persze csak a bosszankodás volt belőle.

Ez a lámpa 12 LED-es és 3 féle megvilágítási módja van. High, Medium és Low állásban lehet használni, amikor 12, 8 illetve csak négy LED-et kapcsol be. Anyaga ABS műanyag, fekete és fehér színben érhető el. Az áramellátást a már jól ismert 18650-es akkumulátor látja el, amit a lámpa tetején lévő napelemmel lehet feltölteni 8-10 óra alatt.

y2581-1-ff5a-rwqc_eredmeny.jpg

Külön öröm, hogy ha esetleg nem áll rendelkezésre a nap ereje és nem akarunk ilyen sokat várni, akkor lehetőségünk nyílik USB portján keresztül tölteni, sőt a lemerült telefonunkba is lehelhetünk némi naftát, hogy vészhívást kezdeményezzünk, ha baj van.

y2581-1-ff5a-q0w6_eredmeny.jpg

A csomagolásban a lámpán és az USB kábelen kívül még egy karabiner is helyet kapott, így könnyedén felakaszthatjuk, oda ahová csak szeretnénk. Jó útitárs lehet, 11,5 x 5,5 x 4,5 cm dimenziójának köszönhetően nem foglal el nagy helyet.

A TomTop-nál 11,99$-ért vásárolhatjátok meg, ingyenes szállítással, így átszámítva nagyjából 3000 forintnak felel meg

 

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr8413851718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása