Repülő disco gömb

2018. április 21. 19:25 - nezdmitrendelszblog

mt330-11-1-f760-6lsm_eredmeny.jpg

Gyerekjátékból sosincs elég, mindent akarnak, oda vannak a világító dolgokért, pláne, hogy ha még repül is. Egy kis különlegességet találtunk ma nektek, gyermekeiteknek.

Repülő disco gömb, ami két rotorral és infa szenzorral van felvértezve. A világítós gömb nagyszerű látvánnyal kápráztatja a szemet egy sötét szobában. Több féle verzió közül választhatunk, van átlátszó gömb testtel érkező, ami színesen világít, de létezik belőle földgömb és mosolygós fejecske alakú is.

mt330-11-1-f760-otw4_eredmeny.jpg

Biztonságos a használata minden korosztály számára, mert a benne lévő infra érzékelő segítségével megakadályozza, hogy bárminek neki menjen. Megóvja a gyermek kezét, ha el akarná kapni a testet, mert az elrepül tőle. Anyaga ABS műanyag, ami rendkívül erős, megvédi a játékot, amennyiben az becsapódna a földbe. Arról sajnos nincs információ, hogy meddig képes reptetni a benne lévő 75mAh-s lithium akkumulátor.

mt330-11-1-f760-pob0_eredmeny.jpg

mt330-11-1-f760-2igc_eredmeny.jpg

Változattól függően 5-6,5$-ig változhat az ára, ami 1300-1700 forint között alakul. Amennyiben megtetszett a gömb az alábbi linket vásárolhatjátok meg a TomTop webáruházából, természetesen ingyenes szállítással

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha szükséged lenne egy regisztrációra.

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5713853678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása