USB-ről tölthető elektromos öngyújtó

2018. április 23. 20:28 - nezdmitrendelszblog

h21043-3-1-6f1c-py2l_eredmeny.jpg

A mai termékkel a dohányosok körét célozzuk meg. Volt már sokféle öngyújtóm, kezdve a hagyományos gázostól a vihargyújtón keresztül a zippo-ig minden. Soha sem gondoltam volna, hogy egyszer odáig is eljutunk, hogy elektromos öngyújtót használhatunk, amit nem gázzal kell feltöltenünk, hanem elektromos árammal. Megtört a jég.

h21043-3-1-6f1c-n7a9_eredmeny_1.jpg

Nem csak jól néz ki, de USB portról egy órán belül feltölthető. Úgy lett kialakítva, hogy ha felhajtjuk a tetejét és megnyomjuk az oldalán található gombot, x alakban húz két ívet. Biztonságos a használata, hiszen az utolsó használatot követően, 6 másodperc után magától kikapcsol. A szél elől sem kell többé elbújni, hiszen nem lángot használunk, hanem elektromos áramot. A mellékelt USB kábel segítségével, microUSB portján keresztül bárhonnan feltölthető a beépített 220mAh kapacitású akkumulátor, legyen az laptop, autós töltő, power bank.

h21043-3-1-6f1c-lqvw_eredmeny.jpg

h21043-3-1-6f1c-jtpu_eredmeny.jpg

Mintegy kilenc féle változatban, színben érhető el. Fém kialakítása minőségi, tartós hatást kelt, nagyszerű ajándék ötlet.

A TomTop-nál 40%-os kedvezménnyel 11,99$-ért cserébe, azaz körülbelül 3000 forintért vásárolhatjátok meg, ingyenes szállítással.

Ha tetszett az öngyújtó itt nézhetitek meg

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha szükséged lenne egy regisztrációra.

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3913857598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása