Xiaomi Yeelight YLFW01YL Smart Atmosphere Candela Light – romantikus hangulatfény

2018. május 05. 20:27 - nezdmitrendelszblog

l2186-1-2d59-a4z4_eredmeny.jpgMinden otthonban megtalálható valamilyen hangulatfény, legyen az akár a gyertya fénye vagy egy modernebb megvalósítás. A Xiaomi mérnökei gondoltak a romantikára vágyókra is. Ahogyan azt a márkától már megszokhattuk, újra egy letisztult, minőségi terméket kapunk. Sok helyen nézelődtünk és most szinte a legolcsóbb áron találtuk meg, méghozzá ingyenes szállítással.

l2186-1-2d59-swfg_eredmeny.jpg

A Yeelight egy intelligens lámpa, melyet akár bluetooth-on keresztül is vezérelhetünk, legyen az Androidos vagy IOS rendszerű készülék. A hivatalos honlapról, ha letöltjük az appot, különböző módok közül választhatunk, hogy hogyan működjön a lámpa. Ritmusra világít, be-, ki kapcsolhatjuk, állíthatjuk a színét és fényerejét. Használata rendkívül egyszerű, mindössze egy darab gomb helyezkedik el rajta, mellyel ki illetve be kapcsolhatjuk. Bluetooth-os kapcsolatán keresztül, akár több lámpát is kezelhetünk, maximálisan 30 000 terméket egyszerre.

l2186-1-2d59-dejm_eredmeny.jpg

A lámpa teste rézből épül fel, üveg és műanyag kombinációjával. A benne lévő 1800k színhőmérsékletű 28345-ös SMD LED-ek áramellátásáról egy beépített 3,7V 2100mAh újratölthető akkumulátor felel. A telepeket USB porton keresztül tudjuk feltölteni, akár laptopról, vagy power bankról is. Kellemes meleg fényévével harmonikus, meghitt hangulatot idézhetünk elő.

A telepek töltöttségi állapotáról egy visszajelző LED ad információt. Teljes lemerülést követően, körülbelül 4 óra alatt tudjuk feltölteni, ami újabb 5-6 óra üzemidőre lesz elegendő. 19,5 x 7,2 x 7,7 centiméteres dimenziójának köszönhetően, szinte bárhol használhatjuk az otthon melegében, hogy színesebbé varázsoljuk vele az estéket. Bár a romantikus esték közepette egy nyári zápor jól szokott esni, fontos azonban megemlíteni, hogy a lámpatest nem vízálló.

Amennyiben megtetszett a modern lámpa a TomTop-nál 34,92$-os áron vásárolható meg, körülbelül 8900 forintért cserébe, az áfa és vám mentes Duty Free Shipping szállítás ingyenes.

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha szükséged lenne egy regisztrációra.

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1313894102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása