Alfawise JD – Nincs szükség szerelésre, csak be kell tekerni és működik a LED égőbe rejtett kamera

2018. május 10. 07:43 - nezdmitrendelszblog

3_47.jpg

Egy kamera felszerelése sokszor nehézkes, legyen az kültéri vagy beltéri verzió. Ha a lakásunkat szeretnénk megfigyelni, akkor sok lehetőség adódik. Remek kis kamerákat találhatunk az interneten, amik nem is kerülnek sokba, sőt olyan robotporszívót is láttunk már, ami miközben végigmegy a lakáson, kitakarítva a helyiségeket, kamerájának köszönhetően pásztázza a terepet, így akár egy otthoni megfigyelőre is szert tehetünk, ami bejárja nekünk a lakást.

2_eredmeny_2.jpg

Az Alfawise egy olyan kamerát készített, amit nem kell külön felszerelni, kábelezni, stb. Sőt még az avatatlan szemeknek sem tűnik fel elsőre, hiszen a kamera egy szabványos E27-es foglalatú LED égő. Így, ha nem vagyunk otthon, akkor csak be kell csavarni a helyiségben használt lámpa foglalatába és máris van egy kameránk, de természetesen lámpaként is funkcionál.

7_eredmeny.jpg

6_eredmeny.jpg

A JD mérete 14.5 x 6.8 x 6.8 centiméter. Az E27-es csatlakozó felett egy szellőzőnyílást találunk, külön nyílást kapott a burkolaton a microSD kártya hely, ami maximálisan 64GB-os kártyát fogad, amire a videókat rögzíthetjük. A gömbölyű végének közepén egy infravörös éjjellátó szenzorral szerelt 1.44mm-es lencse található, ami 360 fokos látószöggel rendelkezik, így minden irányba látunk vele. Az 1.3 megapixeles kamerához Android és iOS rendszerű telefonunkon keresztül is csatlakozhatunk WiFi kapcsolaton keresztül. Az elérhető legnagyobb video felbontás 960 x 960 pixel 20FPS mellett.

4_eredmeny_1.jpg

Mikrofonnal és hangszóróval is ellátták, így akár babakameraként is jól működik. A 360 fokos látószögének és éjjellátó funkciójának köszönhetően még éjszaka is használható, sőt képes mozgásérzékelésre, így a felvételt is automatikusan indítja el. Ha pedig megtelne a memóriakártya, a régebbi fájlokat képes felülírni, hogy helyet szabadítson fel az új felvételek számára.

Az Alfawise kamerája 26.99$-ba kerül, ami ha azt nézzük, hogy mire képes, nem is rossz ajánlat. Naponta 5 szerencsés pedig 13.99$-ért juthat hozzá Május 7-14 között.

Az Alfawise LED égőbe épített kameráját itt találod

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!
Címkék: tech alfawise

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3313897444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása