Heti szemezgető 69.

2018. május 12. 07:31 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

heti_szemezgeto_13_3.jpg

Ismét itt vagyunk azokkal a termékekkel, amik a héten a legjobb áron voltak kaphatóak, legjobban tetszettek nekünk vagy valami olyan nyújtanak, amit mások nem.

 

Alfawise S100 szónikus fogkefe

 alfawise-914x1024_eredmeny.jpg

Az Alfawise S100 szónikus fogkefét nagy sűrűségű DuPont nylon sörtefejjel látták el. Vízálló markolattal rendelkezik, 5 különböző fogmosási mód a különféle szájápoláshoz. Percenkénti 31000 rezgés, 2 perces intelligens időzítő a fogmosás időzítéséhez, töltő jelzőfénnyel, IPX7 vízálló kivitel, két cserélhető fejjel és egy USB-s töltővel. 16 óra töltés 30 napnyi használathoz elegendő. Most 21.99$-ért vásárolható meg.

A szónikus fogkeféről itt találsz bővebb információt

 

 

 

Xiaomi Yeelight Candela Light

 l2186-1-2d59-a4z4_eredmeny.jpg

A Yeelight egy intelligens lámpa, melyet akár bluetooth-on keresztül is vezérelhetünk, legyen az Androidos vagy IOS rendszerű készülék. A hivatalos honlapról, ha letöltjük az appot, különböző módok közül választhatunk, hogy hogyan működjön a lámpa. Ritmusra világít, be-, ki kapcsolhatjuk, állíthatjuk a színét és fényerejét. Használata rendkívül egyszerű, mindössze egy darab gomb helyezkedik el rajta, mellyel ki illetve be kapcsolhatjuk. Bluetooth-os kapcsolatán keresztül, akár több lámpát is kezelhetünk, maximálisan 30 000 terméket egyszerre. A lámpa teste rézből épül fel, üveg és műanyag kombinációjával. A benne lévő 1800k színhőmérsékletű 28345-ös SMD LED-ek áramellátásáról egy beépített 3,7V 2100mAh újratölthető akkumulátor felel. A telepeket USB porton keresztül tudjuk feltölteni, akár laptopról, vagy power bankról is. Kellemes meleg fényévével harmonikus, meghitt hangulatot idézhetünk elő.

A telepek töltöttségi állapotáról egy visszajelző LED ad információt. Teljes lemerülést követően, körülbelül 4 óra alatt tudjuk feltölteni, ami újabb 5-6 óra üzemidőre lesz elegendő. 19,5 x 7,2 x 7,7 centiméteres dimenziójának köszönhetően, szinte bárhol használhatjuk az otthon melegében, hogy színesebbé varázsoljuk vele az estéket. Bár a romantikus esték közepette egy nyári zápor jól szokott esni, fontos azonban megemlíteni, hogy a lámpatest nem vízálló.

34,92$-os áron vásárolható meg, az áfa és vám mentes Duty Free Shipping szállítás ingyenes.

 

 

 

DJI Spark

1495700953704505_eredmeny.jpg

Szemből nézve a két tengelyű gimballal szerelt kamera tűnik fel elsőre, ami egy 1/2.3 méretű szenzort és f/2.6 fényérzékenységű optikát kapott, amivel FULL HD felbontású videókat, illetve 12 megapixeles képeket készíthetünk. Szuper légi felvételeket készíthetünk vele. A mobiltelefonos vezérléssel 50 méter távolságra repülhetünk el vele. Támogatja a gesztusvezérlést is, így a kezünkkel irányíthatjuk, mintha Jedik lennénk.

 

A DJI Spark 379$-ba kerül, ami az EU Priority Line/EU Express szállítással áfa és vámmentes

 

 

 

HOMTOM S8

 pz0118b-eu-1-7d17-re9s_eredmeny.jpg

A mobil rendkívül kedvező 15,2 x 7,25 x 0,79 centiméteres dimenziókkal rendelkezik, köszönhetően a 18:9-es kijelzőnek. Az alsó és felső részen is alig maradt terület ahol nem a képernyő helyezkedik el. Nem csak szépre és kecsesre sikerült, ha lehet ilyet mondani, de súlyát tekintve sem fogja a zsebünket húzni. Szinte pehelykönnyű a maga 169 grammjával. 720 x 1440 pixel felbontású 5.7 colos HD+ megjelenítőt kapott, 2,5D-s lekerekítéssel. Android 7.0 Nougat rendszerrel kapjuk kézhez, melyet az MTK6750T Octa-core chip 1,5 Ghz-en hajt meg. A grafikai feladatokat a Mali-T860 MP2 chipje végzi el. Külön jó hír, hogy az itthon sarkalatos pontnak számító, B20-as sáv támogatására sem lehet panaszunk. A SIM tálca a napjainkban használatos Nano SIM, TF kártya kombinációval fogadja, azonban nem a megszokott oldalsó részén, hanem ez a telefon tetején kapott helyet. A készülék jobb oldalára került a két hangerő vezérlő és képernyő lezáró, kikapcsoló gomb. A töltésért, az alsó részre még a hagyományos microUSB csatlakozó került, mellette pedig a 3,5 jack csatlakozó található. Nem szűkölködött a gyártó a memória és háttértár terén sem, előbbiből 4 GB, míg utóbbiból 64 GB áll rendelkezésünkre. Amennyiben bővítésre szánnánk a fejünket, úgy maximum 128 Gb-os kártya befogadási lehetőségével kell kalkuláljunk.

Kamerák tekintetében sem lehet okunk panaszra, van belőlük bőven. Hátul 16 és 5 megapixeles kamerák kaptak helyet, míg elől 13 megapixeles szenzor csücsül. Nem láttam még ugyan működés közben, de kíváncsivá tett, hogy mit lehetne kihozni belőlük. Van itt még nekünk a hátsó részen a fő kamerák alatt a gyártó állítása szerint egy villámgyors ujjlenyomat-olvasó is.

Akkumulátor terén egy átlagosnak mondható 3400mAh-s telep kapott helyet, nyilván a nagyobb méret bumfordibb kialakítást igényelne. És most a gyári 5V 2A töltőfej mellé ajándékba adnak még egy OTG kábelt és egy képernyővédő fóliát is.

Ha felkeltette érdeklődéseteket az S8-as, az alábbi linken tudjátok megvásárolni az áfa és vámmentes Duty Free Shipping szállítással, összesen 135,99$-os áron, ami átszámolva 35.000 forintot jelent.

 

 

 

ALLDOCUBE iPlay 10 táblagép

 

Az ALLDOCUBE iPlay 10 remek kedvezményt kapott és így nagyon jó ár/érték aránnyal rendelkezik. Ezért nem is tudjuk, hogy mennyi ideig lesz elérhető, hiszen korlátozottak az akciós készletek. Az iPlay 10, a nevéből adódóan egy 10 colos 1920 x 1080 pixel megjelenítésére alkalmas kijelzőt kapott. Egy négy magos MediaTek MTK8163 processzor dolgozik benne, aminek a maximális órajele 1.3GHz. Memóriából 2 GB-ot kapunk, ami lehet, hogy kevésnek tűnik elsőre, de egy 79$-os laptoptól, ekkora kijelző mellett mégis csak szokatlan. Belső tárhelye 32GB, amit microSD kártyával további 128GB-tal bővíthetünk. Az előlapra egy, míg a hátlapra egy 2 megapixeles kamera került, hogy a fontosabb dolgokat lefényképezhessük, nem az ezzel készült képekkel fogunk egy kiállításon megjelenni. Kapott 3.5mm-es fülhallgató csatlakozót, microUSB portot, HDMI kimenetet és ismeri a 2.4 és 5GHz-es WiFi hálózatokat is. A GB50-$15off- kóddal csak 81.99$, amire az áfa/vám mentes EU Priority Line szállítás csak 1$.

A táblagépet itt nézheted meg

 

 

 

 Xiaomi Amazfit Bip

 

y6677b-1-c537-dbnd_eredmeny.jpg

Az Amazfit Bip négyzet alakú, transzflektív, színes kijelzővel rendelkezik, amelynek átmérője 1,28 col. A transzflektív tulajdonság miatt a kijelző reflexiója fényforrásként használható a környezeti fénytől függően, így a kijelző saját háttérvilágítás nélkül is olvasható. A transzflektív kijelző nagy előnye az alacsony energiafogyasztás, valamint az a tulajdonsága, hogy a kijelzőt úgy készítették el, mintha egy apró tükröződő felület lenne a kijelző alatt. Így minél jobban süt a nap, annál jobban olvasható a kijelző. Természetesen háttérvilágítással is ellátták, így éjszaka is nyugodtan elmehetünk kocogni, az adatokat így is letudjuk majd olvasni a kijelzőről. A panel felbontása 170 x 170 képpont. Érintésérzékeny, tehát mindent szinte egy mozdulattal elvégezhetünk. Az Amazfit Bip kijelzőjét a Corning féle Gorilla Glass védi, amely 2,5D-s lekerekítést kapott. Speciális ujjlenyomat taszító bevonat biztosítja, hogy a kijelző felület tiszta maradjon. 

Az okostelefonnal történő szinkronizálás Bluetooth 4.0 kapcsolaton keresztül történik. Ez lehetővé teszi az alkalmazás értesítéseinek fogadását és akár hívásemlékeztetést is. Az Amazfit Bip által összegyűjtött adatok a Xiaomi MiFit alkalmazással is szinkronizálhatók. 

Az Amazfit Bip alig különbözik az Amazfit PACE-tól. Többek között különböző sportprogramok közül választhatnak, amelyek az adott sporthoz igazodnak, úgy mint: beltéri futás, szabadtéri futás, kerékpározás és túrázás. Attól függően, hogy melyik programot indítjuk el, az óra különböző információkat nyújt a sebességről, távolságról, magasságról, pulzusszámról és időről. Az értékeket az Amazfit Bip érzékelői határozzák meg. A Smartwatch többek között GPS és GLONASS modullal rendelkezik, amely képes meghatározni a pontos helyzetünket, ezzel segítve a nyílt terepen való sportolást. Továbbá gyorsulásérzékelő, barométer, magnetométer és pulzusmérővel is fel van szerelve. Akkumulátora 45 nap készenléti üzemidőre képes.

 

A TomTop-nál most 69.99$-ért árulják az órát

A Duty Free Shipping szállítással áfa és vám mentesen rendelhetjük meg

 

 

 

Xiaomi roborock s50 robotporszívó

 

A Xiaomi második generációs robotporszívója szinte nem talál magának ellenfelet. Hatalmas 5200mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. Az oldalsó kör seprű mellett, a porszívó aljánál egy nagyméretű forgó kefe található, amivel a szőnyegünket tudjuk tisztán tartani. Illetve víztartály is került rá, így a mellékelt felmosó fejjel, porszívózás után fel is moshatunk vele. Természetesen megmaradt a telefonos vezérlés, ami még okosabb lett és fejlesztettek a szenzoros érzékelőkön, így felismeri a szobát és a benne található tárgyakat, bútorokat és így tervezi meg a legidelásabb takarítási módot. A folyamat végén pedig automatikusan visszaáll a dokkolójára. A robotporszívót 499$-ért lehet megvásárolni európai raktárból.

A ropotporszívót itt nézheted meg

 

 

 

Alfawise JD - LED égőbe épített kamera

 

3_47.jpg

Az Alfawise egy olyan kamerát készített, amit nem kell külön felszerelni, kábelezni, stb. Sőt még az avatatlan szemeknek sem tűnik fel elsőre, hiszen a kamera egy szabványos E27-es foglalatú LED égő. Így, ha nem vagyunk otthon, akkor csak be kell csavarni a helyiségben használt lámpa foglalatába és máris van egy kameránk, de természetesen lámpaként is funkcionál. A JD mérete 14.5 x 6.8 x 6.8 centiméter. Az E27-es csatlakozó felett egy szellőzőnyílást találunk, külön nyílást kapott a burkolaton a microSD kártya hely, ami maximálisan 64GB-os kártyát fogad, amire a videókat rögzíthetjük. A gömbölyű végének közepén egy infravörös éjjellátó szenzorral szerelt 1.44mm-es lencse található, ami 360 fokos látószöggel rendelkezik, így minden irányba látunk vele. Az 1.3 megapixeles kamerához Android és iOS rendszerű telefonunkon keresztül is csatlakozhatunk WiFi kapcsolaton keresztül. Az elérhető legnagyobb video felbontás 960 x 960 pixel 20FPS mellett.

Mikrofonnal és hangszóróval is ellátták, így akár babakameraként is jól működik. A 360 fokos látószögének és éjjellátó funkciójának köszönhetően még éjszaka is használható, sőt képes mozgásérzékelésre, így a felvételt is automatikusan indítja el. Ha pedig megtelne a memóriakártya, a régebbi fájlokat képes felülírni, hogy helyet szabadítson fel az új felvételek számára.

Az Alfawise LED égőbe épített kameráját itt találod

 

 

 

Xiaomi Redmi S2

 

_1525492929_eredmeny.jpg

A gyártó az S2-vel a fiatalokat célozza meg. A Xiaomi megmaradt a Qualcomm megoldásánál, szerencsére ezzel sincs baj. A gyártó rengeteg remek megoldással rendelkezik akár a kis, közép vagy felső kategóriáról legyen szó.  A Xiaomi S2 húzóereje a 16 megapixeles előlapi kamera. Ekkora felbontást még sok telefon hátlapi kamrája sem tud, persze tudjuk nagyon jól, hogy a megapixel nem minden. Ahhoz, hogy szerethető és kedvelt legyen a készülék, megpróbálják az árat minél alacsonyabban tartani, bár ez a Xiaomi-nak eddig is jól ment. A telefon előlapján egy méretes 5.99 colos kijelző foglal helyet, ami 720 x 1440 pixeles felbontással rendelkezik. A motorháztető alatt a Snapdragon 625 teljesít szolgálatot. Ez a processzor duruzsol többek között a Xiaomi A1-ben és a legújabb Xiaomi Redmi 5 Plus-ban is, így nem nevezhetjük rossz megoldásnak. Memóriából jelen verzió 3GB-ot, míg tárhelyből 32GB-ot kapott, természetesen ezt növelhetjük microSD kártya behelyezésével.

A hátlapi kamera érdekes dolog, hiszen ezt a megoldást csak a legdrágább Redmi 5 Note-nál láttuk. Így a hátlapra egy 12 + 5 megapixeles páros került, aminél elérhető az elektronikus képstabilizálás is. A beépített akkumulátor 3080mAh kapacitású és természetesen a készülékek global verziósak, azaz támogatják az idehaza is használt 800MHz-es, B20-as 4G-t. 

Ahogy említettük az S2 a Redmi 5 szériából összegyúrt készülék, ami nagyon jó kis keverék lett. A készülék szürke, arany és rózsaarany színben választható. A 3/32GB-os verzióért 165.99$-t, míg a 4/64GB-os verzióért 209.99$-t kérnek. Bármelyik készüléket is válasszuk, remek ár/érték aránnyal lesz dolgunk! Az EU Priority Line és EU Express szállításnak köszönhetően pedig áfa és vámmentesen rendelhetjük meg őket.

 

 

 

 Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy más is elolvashassa.

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4513908480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása