ThiEYE T5 Edge 4K akciókamera 35$ kedvezménnyel

2018. május 17. 19:07 - nezdmitrendelszblog

d5228-1-fcb2-brfy_eredmeny.jpg

A ThiEYE T5 sportolóknak is ajánlott, nem csak 4K felbontásban tud felvételt készíteni 30 fps-sel, FullHD felbontásban pedig 60 fps is elérhető, mindezek mellett 6 tengelyes elektronikus képstabilizátorral látták el, hogy kiszűrje az apróbb remegéseket. A felvett tartalmakat pedig a 2 colos IPS kijelzőjén is vissza tudjuk nézni.

A 14 megapixeles szenzorral 170 fokos látószögű felvételeket is készíthetünk, akár photo burst vagy time-lapse módban is. A WiFi módjának köszönhetően az okostelefonunk segítségével akár szerkeszthetjük is a rögzített videókat, vagy azonnal meg is oszthatjuk őket. A csomagban elég sok kiegészítőt kapunk, többek közt egy vízálló tokot is, amivel 60 méterig merülhetünk.

d5228-1-fcb2-ypsh_eredmeny.jpg

d5228-1-fcb2-p3gg_eredmeny.jpg

Az már csak hab a tortán, hogy egy Aqua módot is fejlesztettek a mérnökök a szoftverbe, hogy még lélegzetelállítóbb legyen a felvett tartalom. Beépített akkumulátora 1100mAh-s, amivel nagyjából 80 percnyi működés biztosított. A felvételeket maximum 128GB-os microSD kártyára rögzíthetjük.

d5228-1-fcb2-bhzn_eredmeny.jpg

d5228-1-fcb2-mkl5_eredmeny.jpg

Rengeteg kiegészítőt kapunk a kamerához, kábelt, vízálló tokot, törlőkendőt, rögzítő eszközöket és még Bluetooth-os távirányítót is, de a kamera hanggal is vezérelhető.

d5228-1-fcb2-vhh3_eredmeny.jpg

d5228-1-fcb2-vzcq_eredmeny.jpg

De fontos megjegyezni természetesen a memóriakártyáról nekünk kell gondoskodnunk. Amennyiben megtetszett a kamera a TomTop-tól kértünk hozzá kedvezményt, amivel 35$-t le lehet faragni az árból, így 94.99$-ba kerül. Az áfa és vámmentes Duty Free Shipping szállítás pedig ingyenes ennél a terméknél.

ThiEYE T5 Edge 4K akciókamerát itt találod

Ne felejtsd el felhasználni a WDXJ kódot

 

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy más is elolvashassa

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr713966580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása