Xiaomi SIMI Football Robot

2018. május 18. 18:53 - nezdmitrendelszblog

paa0226bl-c-1-7a3e-hktx_eredmeny.jpg

Nemsokára itt a gyereknap így, hát keresgéltem is egy két dolgot itthon is, illetve a külföldi webáruházakban is. Rá is bukkantam valami különlegesre, igaz gyereknapra már nem érkezik meg, de a jövőre is gondolni kell. Emlékszem még régen mekkora sláger volt a távirányítható autó is, pedig az még egy vezetéken lógott, ma már igen csak megmosolyogja az ember. El sem tudom képzelni, milyen öröm lett volna, ha húsz évvel ezelőtt már ilyen jellegű robotocskák rendelkezésre álltak volna játszani.

paa0226bl-c-1-7a3e-qa8o_eredmeny.jpg

paa0226bl-c-1-7a3e-7epg_eredmeny.jpg

A Xiaomi mindenféle kütyüket gyárt, gondol a gyerekektől a felnőttig, a háztartásbeli dolgokon át mindenre. Remek kis kikapcsolódást nyújt a robot, amit találtam. A foci rajongóknak, szinte kötelező darab. Amolyan modern csocsó jellegű játék. A SIMI távirányítható a kontrollere 2,4 GHz-en működik, a robot testébe 3 darab ceruza elem, sőt inkább akkumulátor kell, amit sajnos nem kapunk a csomagoláshoz.

paa0226bl-c-1-7a3e-qctc_eredmeny.jpg

paa0226bl-c-1-7a3e-idpj_eredmeny.jpg

Ebben a csomagban, ha most vásároljátok meg két darab robotot küldenek, nyilván ennek párban is van értelme. 11.70 x 8.80 x 4.00 cm nagyságúak, anyaguk masszív ABS műanyag, nem kell félteni, ha összeütköznek vagy véletlen eldőlnek. Finoman eldolgozott éllel rendelkeznek, használata biztonságos, ugyan nincsenek nagyon apró darabok benne, de kiskorúak csak felnőtt jelenlétében használják.

paa0226bl-c-1-7a3e-shyi_eredmeny.jpg

paa0226bl-c-1-7a3e-aprc_eredmeny.jpg

paa0226bl-c-1-7a3e-xysw_eredmeny.jpg

Amennyiben megtetszett a SIMI, szereztünk hozzá egy kis kedvezményt, 54,99$-ért vásárolhatjátok meg, ha beírjátok a WDXFR kódot. Ha a Duty Free Shipping áfa és vámmentes szállítását választjátok, akkor áfa és vámmentes.

A Xiaomi SIMI robotot itt találod

 

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy más is elolvashassa.

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7413978050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása