Netac 32 GB Class10 microSD kártya 1900 forintért

2018. május 21. 16:29 - nezdmitrendelszblog

c3360bl-32-1-ee19-y3yd_eredmeny.jpg

Nem tudom, vajon meddig lehet még folytatni az árak csökkentését, de ha már ilyen jó áron van, gondoltam megér egy cikket nektek, hátha épp valaki bővítené a memóriakártyája tárházát, vagy csak aktuális a vásárlás. Mindenesetre a Netac felveszi most a kesztyűt és ringbe száll az alacsony árával.

c3360bl-32-1-ee19-yzvq_eredmeny.jpg

A Class10-es kártya nem csak olcsó, hanem gyors is. Ez a sebesség bőven elegendő FullHD tartalmak rögzítésére, tökéletesen helytáll a mindennapokban. Nyugodtan rábízhatjuk akció kameránk, vagy egyéb eszközünk adatainak tárolását. Biztonságban tudhatjuk fájljainkat, ugyanis a gyártó tesztelése alapján ellenáll a szélsőséges hőmérséklettel szemben is és nem utolsó sorban víz, ütés és röntgensugár ellenálló.

c3360bl-32-1-ee19-yqbt_eredmeny.jpg

c3360bl-32-1-ee19-ovyb_eredmeny.jpg

A TomTop-nál most bitang jó áron 6,99$-ért vásárolhatjátok meg, ami igencsak kecsegtető, meglehet, hogy a legolcsóbb kártyák között van jelen a piacon, természetesen az ingyenes szállítás ennél a memóriakártyánál is elérhető. Amennyiben kevésnek bizonyulna a 32 GB tárhely, aggodalomra semmi ok, ugyanis 16GB-128GB méretek közül választhatunk a Netac kártyái közül.

A Netac microSD kártyáit itt nézheted meg

 

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy más is elolvashassa.

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: tech microsd netac

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9113990710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása