Motospeed perifériák minimum 30% kedvezménnyel

2018. május 22. 20:45 - nezdmitrendelszblog

nevtelen.png

A TomTop webáruházában őrült májusi Motospeed akció van, korábban már teszteltük ebből a márkából billentyűzetet, amennyiben nem olvastad még és most szívesen pótolnád, most itt a lehetőség. A gyártó a csilli-villi RGB LED-es gamer kiegészítőivel próbálja meg szemünket elkápráztatni. A CK104-es billentyűzetet letesztelve és megnyomkodva, minket meggyőzött arról, hogy érdemes esélyt adni, ebből az árszegmensből érkező ugyan nem olyan nagynevű gyártó termékei közül. Az akció keretein belül most akár külön, vagy akár szettben is megvásárolhatjátok a termékeket. Nézzünk is meg párat közülük a teljesség igénye nélkül.

Motospeed V30

1_74.jpg

A V30 egy gamereknek szánt egér 3500 DPI felbontással dolgozik, ergonomikus kialakításának és széleskörű DPI skálázásának hála hasznos társ lehet a nagy csatákban. Külső dimenziója 19x13x5,5 centiméter tömege pedig 180 gramm. Az egér gombjára a gyártó 20 millió kattintást szavatol. Az ára pedig 17,99$-

A V30-ast itt tekintheted meg

 

 

Motospeed V30 + K70 104 Gaming

2_57.jpg

Amennyiben nem szereted, vagy inkább nem annyira preferálod a mechanikus billentyűzeteket, de szereted a minőségi színes gamer cuccokat, ezt neked találták ki. A fentebb említett V30-as egér mellé most egyben megvásárolhatod a K70 104 gombos Motospeed billentyűzetet. A klaviatúra QWERTY kiosztású, teljes LED háttérvilágítással rendelkezik. A billentyűk lenyomási élettartama 10 millió leütés. Anyaga ABS műanyag maga a billentyűzet mérete 44x14x2,5cm súlya 471 gramm. Az ára 31,99$.

A szettet itt tekintheted meg

 

 

Motospeed multifunkciós egérpad

3_49.jpg

Ahogyan a világmárkák mérnökei is úgy a Motospeednél is törekednek az újdonságokra, hogy ezzel megtartsák, vagy növeljék a vásárlóik számát. Ha szereted a kombinált dolgokat és innovációkat, ezt neked találták ki. Ez nem csak szimplán egy egérpad, ezzel még a vezeték nélküli töltést támogató eszközödet is feltöltheted. Az egérpad mérete 32x22x0,5 centiméter és 380 gramm. Anyaga akril és alumínium. Az egérpad része alumínium, a töltésért felelős rész pedig akril. Ki tudja, egyszer majd a távoli jövőben még megérjük azt is, hogy a vezeték nélküli egerünket fogjuk vele tölteni. Az ára 33,69$.

A multifunkciós egérpadot itt tekintheted meg

 

 

Motospeed Bluetooth mechanical

4_39.jpg

A személyes kedvencem a Motospeed Bluetoothos ámde mégiscsak mechanikus billentyűzete. Kicsi, kompakt, mégis minőségi, színes tech kütyü. Android, IOS és Windows rendszereket támogat, használhatjuk vezetékkel is, ha esetleg lemerülne a beépített akkumulátora. A teljes lemerülést követően 4-6 óra alatt képes feltölteni magát, amit aztán körülbelül 10 napi újra nyüstölés követhet. Anyaga alumínium és műanyag. 34,6x13,9x3,9 centiméter a dimenziója, tömege pedig mindössze 655 gramm.

A Bluetoothos billentyűzetet itt tekintheted meg

 

Az akció keretein belül mintegy majdnem 30 termék található meg, érdemes benézni, átlag körülbelül 30% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg a termékeket. A teljes listát az alábbi linken tekinthetitek meg.

 

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy más is elolvashass

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr113993888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása