Youdao fordítógép – tojás, de nem húsvéti

2018. május 23. 21:12 - nezdmitrendelszblog

kep1_eredmeny.jpg

Ki ne szeretné körbe utazni a világot, de hányszor előfordul, mikor kiválasztjuk az úti célt, hogy nem merünk bele vágni az idegen nyelv hiánya miatt. Mára ez már a múlté, remek megoldást kínál erre a Youndao terméke, ami nagyjából akkora, mint egy tojás.

Kicsi 11,4 x 4,7 x 1,3 centiméteres mérete és pehelysúlya miatt könnyedén elfér a nadrágzsebben, mellyel kis túlzással zsebünkbe zárhatjuk a világot. 27 különböző nyelvről képes fordítani, szerencsére még magyarul is tud, így tényleg jó útitárs lehet egy világ körüli utazás alkalmával.

kep2_eredmeny.jpg

Használta pofon egyszerű, mindössze 3 gomb van a készülék oldalán, az elején pedig egy 2 hüvelykes érintő képernyő. Bekapcsolás után kiválasztva a kívánt nyelvet, csak elkezdünk bele beszélni, és már fordítja is a kiválasztott nyelvre. 1000mAh-s akkumulátorát feltöltve, csupán WiFi kapcsolatra lesz szükségünk, hogy kiélvezhessük az Egg adta lehetőségeket. A töltésért a microUSB csatlakozó felel. Mi más futna rajta, mint a jó öreg Android 5.1, ami meg lett támogatva 8GB tárhellyel.

kep3_eredmeny.jpg

Nem kell többé aggódni egy külföldi étteremben történő rendelés alkalmával, így pontosan tudni fogjuk, hogy mit rendelünk, nem lesz meglepetés. Az idősebb generáció előtt lebontja a nyelvi korlátokat, biztosan elboldogulnak a készülék kezelésével, így akiket eddig csak a nyelv tartott vissza, remek lehetőséget kapnak, hogy beteljesítsék álmaikat. Mindazonáltal, hogy nagy segítség egy utazásnál, kiváló segítség lehet gyermekeinknek a nyelvtanulásban is. A TomTop-nál most 26%-os kedvezménnyel 125,99$-ért vásárolhatjátok meg, ami körülbelül 35 ezer forintnak felel meg. A Duty Free Shipping áfa és vámmentes szállítás pedig ingyenes.

Amennyiben tetszett a termék, az alábbi linket vásárolhatjátok meg

 

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 Ez a kép jelképezi az általad beszúrt forrás kódot. A kép csupán a kód helyét jelzi, a kód által megjelenített elem méreteit és elrendezését nem, erre használd az előnézet gombot!

Szólj hozzá!
Címkék: tech

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1013996370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása