Egy remekbe szabott kis készülék lett az Asus Zenfone 5

2018. május 24. 19:05 - nezdmitrendelszblog

pz0294bl-eu-1-bb29-vu5y_eredmeny.jpg

A rengeteg kínai telefon között feltűnik néha egy ismert márka terméke is. Ha valaki meghallja, hogy ASUS, biztosan tud említeni jó pár terméket tőlük. Számítógép alkatrészek, laptop, biztosan először ez ugrik be, kevesen tudják viszont, hogy mobiltelefonokból is van a piacon ebből a márkából.

pz0294bl-eu-1-bb29-ic1g_eredmeny.jpg

A Zenfone 5 egy Snapdragon processzorral ellátott remekmű, egy kis újdonsággal, ami az úgynevezett notch. A gyártók a mai trendeket követve próbálnak minél több felületet átadni a telefonok elején a kijelzőnek, a notch is ezt hivatott ellátni. Több hely marad a telefon tetején az információk elhelyezésére az előlapi kamera mellett.

pz0294bl-eu-1-bb29-4eoo_eredmeny.jpg

A Zenfone újdonságot hoz magával, mégpedig a nagyobb kijelző méret miatti új képernyő arány, 19:9. Jól olvastátok, az előlap 90%-a képernyő. 6,2 hüvelykes 2160x1080 pixel felbontású IPS kijelző van a készülékben. Biztosan felmerül bennetek a kérdés, hogy jó-jó, de ezt már az Apple megalkotta az Iphone X-el. Így is van, viszont az nem ebben az árszegmensből érkezik.

pz0294bl-eu-1-bb29-p5wa_eredmeny.jpg

pz0294bl-eu-1-bb29-brky_eredmeny.jpg

Nekem például tetszik ez a szigetes megoldás, szeretem az efféle innovációkat, kedvelem az újításokat, örülök, hogy nem csak egy alternatíva van a piacon, ha ilyen mobil vásárlására szánnám a fejem. A processzor a már jól ismert Qualcomm Snapdragon 636-os, ami a mai napig megállja a helyét, nincs mi miatt szégyenkezni vele. Memóriából 4 GB, tárhelyből 64 GB kapott helyet a mobilban, ami akkora méret, hogy pár éve még számítógépben is örültünk volna, ha ennyi van. A tárhely egyébként impozáns, 2 TB méretig bővíthető. WiFi terén sem lehet panasz, ugyanis az új chip támogatja a 2,4 és 5 GHz-es kapcsolatokat is, sokak örömére a jó öreg NFC, valamint a Bluetooth 5.0 is megtalálható a tulajdonságok listáján. Természetesen dual SIM-es és támogatja a B20-as LTE-t is. A 3300mAh-s akkumulátort a Type-C USB porton keresztül tudjuk tölteni.

pz0294bl-eu-1-bb29-4ogt_eredmeny.jpg

Android 8.0 Oreo rendszer fut rajta az Asus saját ZenUI 5.0 felületével. A hátlapon dupla optikás Sony IMX363-as szenzor kapott helyet, 12+8 megapixeles párosítással, kicsit távolabb a ma már természetes biometrikus olvasó kapott helyet. A kamera szoftverébe mesterséges intelligenciát is rejtettek, hogy minél szebb képeket tudjunk vele készíteni.

pz0294bl-eu-1-bb29-qpcv_eredmeny.jpg

Az Asus egy remek telefont kínál, kellő méretű tárhellyel, memóriával, nagy kijelzővel és még notch is van, ami kellően izgalmassá teheti a készüléket. Amennyiben megtetszett a készülék a TomTop webáruházából most 394$-os áron vásárolhatjátok meg és még az áfa és vámmentes Duty Free Shupping szállítás is ingyenes.

Az Asus készülékét itt találod

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 Ez a kép jelképezi az általad beszúrt forrás kódot. A kép csupán a kód helyét jelzi, a kód által megjelenített elem méreteit és elrendezését nem, erre használd az előnézet gombot!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5713999236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

metalex 2018.06.28. 06:20:48

Vettem. Király. Csak ajánlani tudom.
süti beállítások módosítása