ODBII Bluetooth-os hibakód kiolvasó

2018. május 25. 23:34 - nezdmitrendelszblog

kep1_eredmeny_1.jpg

Te is megelégelted azt, hogy ahányszor kiír valamit az autód, súlyos ezrekért hajlandóak csak kiolvasni a hibát? Sokszor nem teheti meg az ember azt, hogy azonnal megjavíttassa az autóját, vagy otthon kell megoldani az adott szituációt, mert nincs más mód rá.

Hihetetlen jó áron van most, szinte gombokért találtuk meg a TomTop webáruzházában ezt az ODBII hibakód kiolvasót. Remek opció, ha van otthon elfekvőben egy Bluetooth képes Androidos eszköz, márpedig a háztartások igen nagy részében manapság biztosan van legalább egy ilyen készülék.

Használata rendkívül egyszerű, be kell helyezni az autó OBDII-es csatlakozójába összepárosítani a telefonunkkal, és már látjuk is, hogy milyen hibakódokat ír ki a computer. Igaz, a kóddal még nem vagyunk előrébb, egy kis Google segítség biztosan kell hozzá, hogy kiderítsük, hogy honnan eredhet a hiba maga.

kep2_eredmeny_1.jpg

Nem csak hibakód kiolvasásra jó, az appban lehetőségünk nyílik valós időben megtekinteni különböző adatokat, mint például a sebesség, vízhőfok, olajnyomás stb. A mini OBDII-es olvasó rendkívül kicsi mindössze 6,5 x 4,5 x 2,5 centiméter.

kep3_eredmeny_1.jpg

Amennyiben szeretnétek vásárolni az olvasóból, most 3,99$-os áron tehetitek meg a TomTop oldaláról, a szállítás pedig ingyenes.

Az OBDII olvasót itt találod

 

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 Ez a kép jelképezi az általad beszúrt forrás kódot. A kép csupán a kód helyét jelzi, a kód által megjelenített elem méreteit és elrendezését nem, erre használd az előnézet gombot!

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: tech obdii

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6514003430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása