Netac 64GB U3 – sebesség király olcsón!

2018. június 13. 21:18 - nezdmitrendelszblog

c5902-64g-1-f51f-p6gx_eredmeny.jpg

Korábban már beszámoltunk a Netac termékéről, és lehet, hogy már te is találkoztál a gyártó ultra olcsó memóriakártyáival.

Annyira jó áron megy és még a sebessége is jó, hogy azonnal bepattintottam egyet a kosaramba, gondoltam egy cikket megér, hátha másnak is szüksége lenne rá. Az UHS-1 U3 szabvány már nagyon kellemes 98MB/s olvasási és 40MB/s írási sebességre képes, ami aztán igazán elegendő szinte bármilyen mobilkütyü tárhelyét bővíteni legyen szó akár drónról, mobilról, okosóráról, stb.

c5902-64g-1-f51f-nh14_eredmeny.jpg

Nyugodtan rábízhatjuk akciókameránk, vagy egyéb eszközünk adatainak tárolását. Biztonságban tudhatjuk fájljainkat, ugyanis a gyártó tesztelése alapján ellenáll a szélsőséges hőmérséklettel szemben is és nem utolsó sorban víz, ütés és röntgensugár ellenálló.

c5902-64g-1-f51f-nlbq_eredmeny.jpg

c5902-64g-1-f51f-ceqm_eredmeny.jpg

Amennyiben szeretnél vásárolni a Netac memóriakártyából, az alábbi linken teheted meg csupán 16,99$-ért, körülbelül 4600 forintért, a szállítás pedig ingyenes.

A Netac 64GB-os memóriakártyát itt találod

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha szükséged lenne egy regisztrációra.

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop netac

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9514046278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása