Xiaomi Smartmi Pure Evaporative Humidifier 2 - A Xiaomi párásító

2018. június 13. 21:49 - nezdmitrendelszblog

paa0234w-au-1-ef62-fu7z_eredmeny.jpg

Xiaomi fronton volt már szerencsénk itt a blogon a légtisztítójukhoz, amennyiben még nem olvastad a tesztet és érdekel, most bepótolhatod.

Nem kell túl nagy varázslatot bele gondolni a dologba. Párásít, ahogyan az olvasható is a címből, ámde azt a megszokott Xiaomi köntösben teszi. Én szívesen beneveznék egy ilyenre, hogy mégis milyen lehet.

paa0234w-au-1-ef62-xjcs_eredmeny.jpg

Párásítja és felfrissíti a lakásunk levegőjét rendkívül jótékony hatással van bőrünkre, hiszen szükségünk van relatív párás környezetre, hogy ne száradjon ki. Aki szereti a lakásában a különböző illó olajok használatát, annak most jó hírem van, ugyanis akár ebbe a kis készülékbe lehetőségünk van, hogy illó anyagokat rakjunk a párolgó víz mellé.

paa0234w-au-1-ef62-qdvz_eredmeny.jpg

Kialakításának köszönhetően nagyon egyszerűen tisztán tartható. A tartálya 4 literes, így mindösszesen egy feltöltéssel közel 16 órán keresztül képes párologtatni otthonunk melegében. WiFi kapcsolaton keresztül kiválóan tudjuk a Xiaomi mérnökei által megalkotott app segítségével figyelni a készülék állapotát. Azon olvasóinkat, akik aggódnak, hogy hangos lehet az eszköz, meg kell nyugtassam őket, hogy csupán 40 dB, így alig hallható működés közben.

paa0234w-au-1-ef62-dhqd_eredmeny.jpg

Amennyiben megtetszett a Xiaomi párásító kütyüje az alábbi linken megtalálod. A TomTop-nál most kedvezménnyel 137,99$-ért vásárolhatod meg és ráadásul még a Duty Free Shipping szállítási mód is elérhető ami ingyenes, ezáltal vám és áfamentesen rendelheted meg.

A Xiaomi Smartmi Pure párásítót itt találod

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha szükséged lenne egy regisztrációra.

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6414046342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása