Az MJX Bugs 3 PRO GPS drónhoz szereztünk kedvezményt

2018. június 19. 21:03 - nezdmitrendelszblog

rm10236-1-1_eredmeny.jpg

Régebbi cikkünkben már bemutattunk pár belépő kategóriás drónt, illetve le is teszteltük a DJI Sparkot, ha esetleg még nem olvastad most megteheted. Ma egy kicsit más kategóriát mutatunk be nektek, ha már kipróbáltad a drónozást, de szeretnél komolyabban belemerülni ebbe a világba, akkor jó helyen jársz.

rm10236-1-2_eredmeny.jpg

Az MJX Bugs új üdvöskéje a Bugs 3 PRO GPS-es verziója került a látószögünkbe. Az MJX, ami a Guangdon Meijiaxin Innovative Tehcnology Co. Ltd rövidítése abban kifejezetten jó, hogy könnyen tovább fejleszthető modelleket rak össze, valamint jó árazással kínálja őket.

rm10236-1-11_eredmeny.jpg

Ezt a modellt is már brushless motor hajtja a 2204 1500KV számozású. Súlyra a Spark-nál jóval többet nyom, 525 gramm, a belépő szinttől már kicsit nehezebb. Kedvező árazású és most előrendelést adhattok le rá. A csomagban érkező távirányítójával 600-800 méterig tudjuk vezérelni, a távirányítója 4 darab AA elemmel működik, amiről nekünk kell gondoskodnunk.

rm10236-1-8_eredmeny.jpg

rm10236-1-5_eredmeny.jpg

A quadkopterben 2800mAh-s akkumulátor található, mellyel mintegy 20 percig képes repülni, ha lemerült körülbelül 4 óra alatt tudjuk újra elindítani, ugyanis ekkor érik el a telepek a maximális kapacitást. Aki egy kicsit is jártas a drónozás világában vagy csak olvasgatott, hogy miket tudnak, itt is rendelkezésre állnak a már megszokott módok. Ilyen például az elvesztett jel esetén visszatérés a kezdőpontra.

rm10236-1-4_eredmeny.jpg

rm10236-1-6_eredmeny.jpg

rm10236-1-7_eredmeny.jpg

Azok közül a drónok közül származik ez a modell, melyekben nincsen beépített kamera, így egy nekünk tetszőleges minőségű kamerával szerelhetjük fel. Én személy szerint jobban preferálom azokat, melyeknél be van építve, bár nyilván mindkét verziónak meg van az előnye és hátránya is.

rm10236-1-eu-1-20e1-nbnt_eredmeny.jpg

Amennyiben megtetszett a kis repülő bogár az alábbi linken tudsz belőle rendelni illetve előrendelni a TomTop oldaláról, amihez szereztünk egy kis kedvezményt WDMJXN, amivel 30$-t faraghatsz le az árból, így 149,99$-ért rendelheted meg.

Az MJX Bugs 3 PRO GPS drónt itt találod meg

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha szükséged lenne egy regisztrációra.

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4914059000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása