Nokia okos óra, mérleg és vérnyomásmérő

2017. június 28. 12:57 - nezdmitrendelszblog

nokiawithings-980x420-1068x458.jpg

A Nokia tavaly vásárolta fel a Withingset, ami jó belépőt biztosít a hordozható okos eszközök piacára. A 2008-ban alapított francia cég az egészségügyi termékek szűk piacán vetette meg a lábát az okos mérlegek, vérnyomásmérők, később pedig a fitnesz karperecek, okos órák terén. A minőségi és ezzel párhuzamosan magas árazással érkezett termékek prémium kategóriás gyártóvá léptette elő a céget. A 170 milló eurós felvásárlást követően a Nokia folyamatosan kivezette a Whithins márkanevet és újraalkotta a Health Made "brand"-et.

Tovább
Szólj hozzá!
Címkék: tech nokia

A világ első négy kamerás telefonja - Oukitel U22

2017. június 28. 07:25 - nezdmitrendelszblog

És olcsó is

20170615151806_79116.jpg

Az utóbbi pár évben egyre inkább támaszkodunk mobiltelefonjainkra egy-egy fotó elkészítéséhez. Telefonjaink kamerái iránti igényeink sokkal magasabbak lettek. A mobiltelefonosa fotózás igényeinek kielégítése érdekében a dupla hátlapi kamerával rendelkező okostelefonok az utóbbi időben egyre szélesebb körben érhetőek el. De az Oukitel túl megy még ezen is, hiszen az elsők Oukitel U22-vel útjára indította a négy kamerával szerelt alacsony árú készülékét, ami dupla elő és hátlapi lencsével rendelkezik.

Tovább
9 komment
Címkék: tech oukitel

Itt van a Vernee legújabb készüléke a Mars Pro

2017. június 26. 00:01 - nezdmitrendelszblog

És van egy jó hírünk...

20170620105834_80603.jpg

A Vernee Mars volt az a készülék 2016-ban, amit a gyártó az Apollo és a Thor szériája közé helyezett el. Így fedve le egy teljes szegmenset az olcsótól a drágább készülékekig. Azóta az alsó és felsőkategória példányainak is megvannak már a saját utódai, így ideje volt a Mars-nak is elkészíteni a 2017-es verzióját. Hiába az Apollo a csúcskészüléke a Vernee-nek, nem nevezhetjük drágának, hiszen a jól bejáratott nevű ellenfelek készülékei jóval magasabb árazást kapnak, emiatt természetesen hatalmas rajongótábor övezi termékeit.

Tovább
Szólj hozzá!
Címkék: tech vernee

Újabb EU-s akciók, de most szinte dömping van...

2017. június 23. 21:08 - nezdmitrendelszblog

1479450039164287.jpg

A múltkori cikkünk után, ami pontosan egy hete volt, számoltunk be nektek arról, hogy milyen akciós termékekkel halmoz el minket a GearBest. Most a múltkorihoz képest dömpingnek érezhetjük azt a termék áradatot, amikkel eláraszt minket. Mivel az európai piac sajnos kis szeletet szakít ki a forgalmazott termékek köréből, így sajnos nincsenek végeláthatatlan készletek. Ezek alapján nincs szükséged másra, csak egy gyors döntésre a vásárláshoz, hogy meg tudd szerezni a készleten lévő terméket. Mivel EU-n belüli raktárból jönnek a termékek, így nem kell külön adót fizetni rá, így sokat spórolhatunk. Nem is írunk túl sokat most, hogy minél hamarabb ki tudjuk tenni a friss termékeket.

Tovább
Szólj hozzá!
Címkék: tech

Ilyen sem volt még. Akciók, csak nekünk magyaroknak!

2017. június 22. 13:43 - nezdmitrendelszblog

Frissítve: A nagy érdeklődés miatt több termék egyenlőre nem elérhető a meghirdetett akciós áron. Ezt mi sem gondoltuk volna, hogy ekkora érdeklődés lesz az akció után. Megpróbáljuk felvenni a kapcsolatot a webáruházzal, hogy mikor lesznek újra elérhetőek a termékek kedvezményes áron.

Úgy gondoltam sokakat érdekelhet, hogy hogyan folynak a nagy külföldi webáruházakban az új termékek kijelölése, mik lesznek az akciós árúk, mit szeretnének promózni, stb... Mindig megpróbálunk beszámolni nektek a legújabb akciókról, amiket sajnos nem tudunk folyamatosan a blog oldalára feltölteni, mert akkor borzasztó hosszú cikkek lennének és végeláthatatlan posztokkal bombáznánk tele a blog felületét. Így a bemutatókat és a teszteket a blogon olvashatjátok, az akciókkal és kedvezményekkel pedig a Facebook oldalunkon találkozhattok. Így ne hagyjátok figyelmen kívűl azokat sem, kövesd az NMR blog Facebook oldalát, hogy találkozhass azokkal az írásainkkal, akciókkal, amik a blogra nem kerülnek ki.

Mivel rengeteg termékkel találkozok nap mint nap a netet böngészve, de szó szerint rengeteggel, nem csak én, de mindenki vágyik valami különlegesre. A GearBest webáruháznál lévő kapcsolatom keresett meg azzal, hogy felajánljanak pár terméket, nekünk magyaroknak, aminek nagyon megörültem és így amiket olcsóbban vásárolhatunk meg. Így, hát megszületett ez a poszt. 

Tovább
Szólj hozzá!
Címkék: tech

Heti szemezgető 23.

2017. június 17. 14:47 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

Véget ért a születésnapi nyereményjátékunk, gratulálunk a nyertesnek! Most pedig, mivel megint itt dübörög a hétvége és lassan vasárnapba fordul a naptár, így újra itt van a Heti szemezgető újabb része. Nézzétek miket szemezgettünk össze nektek. 

 

Mini asztali foci

Amikor megláttam, hogy már csocsót is lehet rendelni kínából egyből egy barátom jutott eszembe, akit meg tudnék lepni egy ilyennel, és biztosan örülne neki. A 34.5 x 21.5 x 7 cm méretű és alig 1 kilogramm, 964 gramm súlyú játék festett farostlemezből épül fel és korrózióálló anyaggal vonták be. A retro hangulatot a játék tipikus színvilága adja vissza, hogy megmérettessük magunkat a 6-6-os csapatokból álló játékosokkal. A eredmény mérésére is lehetőségünk van a kapuknál felszerelt csúszkák segítségével. Két labda is a tartozék része, így már csak ránk vár a retro élmény.

Tovább
Szólj hozzá!

EU-s akciók a GearBest-en

2017. június 16. 16:50 - nezdmitrendelszblog

Azaz se áfa, se vám

Mit is jelent, ha valamit EU-s országból postáznak nekünk? Azon kívül, hogy gyorsabban megkapjuk a csomagot, mintha kínából, a főld másik feléről rendelnénk? Az a szerencsénk, hogy nem kell VÁM és ÁFA díjakkal számolnunk, hiszen az Európai Unión belül érkezik a termék.

Lássuk, mivel leptek meg minket, amit így a hazai árhoz képest jóval alacsonyabban megvásárolhatunk. A készletek végesek, úgyhogy aki most szeretne valamit, az gyorsan csapjon le rá.

Tovább
1 komment
Címkék: tech