Minden, amit a Vernee MIX 2-ről tudni kell

2017. szeptember 26. 15:39 - nezdmitrendelszblog

2_11.jpg

Már az előrendelői fázisnál tart a Vernee legújabb mobiltelefonja, a vékony kijelző kerettel ellátott, a Xiaomi-hoz hasonló MIX 2. Ez az első vékony kávával készített modellje a Vernee-nek, mégis 2-es számmal jelzik az új jövevényt, akár csak a Xiaomi legújabb telefonját a Mi MIX 2-t. A gyártó állítása szerint azért választották ezt a nevet, mert a dupla hátlapi kamera és a kétoldalt üveg elő és hátlap miatti kettes szám alapján kézenfekvő volt a névválasztás. Hát jó, higyjünk nekik.

Tovább
Szólj hozzá!

LEMFO LF19 okosóra - Egy év készenléti idővel

2017. szeptember 24. 15:47 - nezdmitrendelszblog

5_7.jpg

Amikor azt mondják nekünk, hogy okosóra, akkor a többség a nagy színes kijelzőjű, rövid üzemidejű órákra gondol. Pedig van más is a világon, de már mi is annyira megszoktuk ezt a tipikus okosóra asszociációt, hogy meglepődünk, ha valami mást lát az ember. Nagyon jó dolog, általa sokkal gyorsabban és több információt kaphatunk, de tény, hogy mindegyik hátulütője az a kevéske akkumulátor kapacitás.

Tovább
Szólj hozzá!
Címkék: tech okosóra

Heti szemezgető 37.

2017. szeptember 23. 09:01 - nezdmitrendelszblog

Azon gondolkodtunk, hogy már régen voltak pár dollár alatti termékek a Heti szemezgető hasábjain, így újra megmutatjuk mik azok az apróságok, amik jók, hogy ha velünk vannak. Persze nem hagytuk ki a többi kütyüt sem.

 

Orico kábelrendszerező

orico.jpg

Nagyon régen volt már, még a blog indulása elején, amikor megszerezhettük az első Orico termékünket. Ha kíváncsi vagy az első cikkek egyikére, az Orico Quick Charge kompatibilis töltőre, amit kipróbáltunk, a tesztet itt találod. 

Orico kábel tartó, amit az írosztalodra tehetsz, így a sűrűn használt kábelek nem fognak folyamatosan a földre esni és talán kevésbé fognak összegubancolódni.
Az ára 1.99$

A kis kábelrendszerezőt itt vásárolhatod meg

 

Tovább
Szólj hozzá!

Egy igazi kis csemege a Coolpad Max A8

2017. szeptember 22. 10:53 - nezdmitrendelszblog

pz0051g-eu-1-1d8d-rfej.jpg

Azért kutatjuk az internet rejtett akcióiról és kedvezményeiről alig szót ejtő bugyrait, hogy mindig beszámolhassunk nektek valami olcsó és jó dologról. A kicsit erős, de őszinte bekezdés teljesen igaz, és lőn rá is leltünk egy kis csemegére a Coolpad Max A8-ra.

Ha rövid akarnék lenni, kezdhetném azzal, hogy 4 GB memória, 64 GB tárhely, 5.5 colos FULL HD kijelző és ennyivel le is zárhatnánk ezt a cikket. De a végére odabiggyeszteném, hogy 118$ németországból. Ha te is egy kicsit kütyü mániás vagy, mint mi, ezek után az adatok után már nem is annyira unalmas, ugye?

Tovább
Szólj hozzá!
Címkék: telefon

Már csak 1 nap van hátra, hogy te legyél a szerencsés és a tiéd legyen a legújabb Vernee M5 59.99$-ért

2017. szeptember 21. 12:23 - nezdmitrendelszblog

vernee-m5-p.jpg

Már egy ideje hallhattunk híreket a megjelenő új belépőszintű Vernee okostelefonról, ami szakít a hagyományokkal és nem újra a Thor szériáról húznak le egy újabb bőrt. Szokatlan módon egy új kategóriát teremtenek, ami még nem volt a Vernee életében, hiszen az M5 egy 5.2 colos készülék. Ami most a legfontosabb, hogy már csak 1 nap van hátra, hogy te legyél a szerencsés, aki 59.99$-ért megvásárolhatja a Vernee M5 telefont.

Tovább
Szólj hozzá!
Címkék: vernee

Új funkcióval bővült a blog! Telefon kereső

2017. szeptember 20. 17:18 - nezdmitrendelszblog

Lehet, hogy már észrevettétek, de a felső menüsávban, ahol a "Heti szemezgetőt" és a "Teszteket" is el tudjátok érni, kibővült egy "Telefon kereső" menüvel. Mivel fontosnak tartjuk, hogy könnyebben és gyorsabban lehessen tájékozódni a mobiltelefonok között, ezért kezdésként egyelőre a Vernee és Xiaomi márkájú telefonokkal találkozhattok, ahová egy rövid leírást is készítettünk minden egyes készülékhez, hogy gyorsabban megtudjátok nézni, mik is a telefon főbb jellemzői. 

Ezen felül a leírások alatt megtaláljátok a telefon linkjét is, ahol akár meg is tudjátok vásárolni. Fontos azonban megemlítenünk, bár mindegyik telefonnál feltüntettük, hogy ha lehetőség van rá, használjátok az EU Express szállítást. Ezzel nem nekünk tesztek jót, hanem magatoknak, hiszen így olcsóbban meg lehet vásárolni egyes készülékeket, mivel így nem kell rá vámot fizetni. A készülék továbbra is kínából jön, de mielőtt hozzád kerül a csomag, előtte egy másik uniós országba (az esetek többségében Anglia) küldik, majd onnan postázzák tovább.

Idővel természetesen bővítjük majd a listát, illetve amelyik készülék a kezünk között járt és készült róla teszt is, azt is megtaláljátok majd a telefon leírása mellett.

Tovább
Szólj hozzá!