Ilyen erős lesz a Nokia 9

2017. május 24. 08:53 - nezdmitrendelszblog

A várhatóan Nokia 9 néven debütáló, de egyenlőre csak HMD Global TA-1004 kódnéven futó készülék a nemrég bemutatott Nokia modellek nagyágyúja lesz. A szintén finn HMD új mobiljáról egy népszerű bechmark alkalmazás adatbázisából kerültek ki új információk. 

Tovább
Szólj hozzá!
Címkék: tech mobiltelefon

Újabb infók a keret nélküli Doogee MIX-ről

2017. május 22. 21:34 - nezdmitrendelszblog

És ha szerencsés vagy 9.9$-ért a tiéd is lehet

193540scnzq22zo4scoda2.jpg

Újabb hírek röppentek fel a Xiaomi Mi MIX készülékéhez nagyon hasonlító Doogee MIX-ről. Az 5.5 colos Full HD megjelenítő 3 oldalsó kerete szinte eltűnt a készülékről. Persze fizikailag ott vannak, de nagyon vékony kávákat tudtak kialakítani az oldalsó kereteknek, így kár keresnünk az előlapi kamerát a megszokott helyén, a telefon tetején, ez ugyanis alulra került, a készülék előlapi gombjának síkjában találjuk, jobb oldalon. A memóriára és a tárhelyre nem lesz panaszunk, ugyanis előbbi 6 GB, utóbbi pedig 128 GB lesz. A számolásért egy MediaTek Helio P25 lesz a felelős, ami egy 16nm-es gyártástechnológiával készített, nyolc magos, maximálisan 2.5 GHz-es processzor, ami támogatja a dupla hátlapi kamerák kezelését is. Erre szükség is van, ugyanis hátulra egy 16 és egy 8 megapixeles optika került.

Tovább
Szólj hozzá!

Heti szemezgető 19.

2017. május 20. 18:00 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

A ma estére olyan termékeket válogattunk össze Nektek, amik, hát, mit mondjunk eléggé vegyesre sikeredtek. Reméljük mindenki talál magának neki tetszőt. Zajlik a kérdőívünk kitöltése is, így azt már elöljáróban elmondhatjuk, hogy sokan szeretnétek vegyesen látni minden féle terméket. Töltsd ki te is a kérdőívet, ha még nem tetted, így van beleszólási jogod, hogy milyen termékek jelenjenek meg, amikről szívesen olvasnál.

Sunvell R69 TV Box

A Sunvell gyártó R69-es multimédiás lejátszója egy belépő szintű termék, azoknak, akik nem 4K felbontású videókat és nagy erőforrás igényű játékokkal akarnak játszani a TV-jükön, hanem csak egy olyan lejátszót keresnek, ami képes lejátszani a HD, FULL HD-ban készült felvételeket és alkalmas Youtube videók internetes lejátszására és neten való böngészésre.

Tovább
2 komment

Felbukkant a vékony kijelzőkerettel ellátott UMIDIGI Crystal

2017. május 20. 17:08 - nezdmitrendelszblog

umidigi-crystal-7-e1494937514373.jpg

Egy másik ázsiai gyártó kezdett el foglalkozni az ötlettel, hogy mi lenne, ha ők is piacra dobnának egy olyan készüléket, amihez hasonló igaz már készült más gyártók által, de nem lett túlságosan elterjedt. Az UMIDIGI az a gyártó, aki ha akar, jó hardveres felszereltégű telefonokat is piacra tud dobni, alacsony ár mellett. Ilyen készülékük például az UMIDIGI Z Pro is.

Tovább
Szólj hozzá!
Címkék: tech telefon umi

Xiaomi M365 elektromos roller bemutató

2017. május 18. 10:08 - nezdmitrendelszblog

1491788924408375.jpg

Mint tudjátok a Xiaomi mindig nagy fába vágja a fejszéjét és ez azért jó nekünk, mert nem marad meg a realitás talaján egy-egy termékkel, hanem mindig újít valamit. És még ha nem is a saját ötlete, tervezése, kivitelezése, mint például a növény analizáló eszköze, amiről nálunk is olvashattál, hanem úgy be tudja csomagolni azt a terméket, olyan körítéssel ellátni, hogy tényleg azt gondolja mindenki, hogy igen, ez egy saját fejlesztés. Nem mindenben van így. Itt van most nekünk az általa készített elektromos roller, ami most világát éli szinte mindenhol.

Tovább
Szólj hozzá!
Címkék: tech xiaomi

Fmart robotporszívó teszt

2017. május 16. 14:25 - nezdmitrendelszblog

Fmart FM R330

1489019822445729225.jpg

Gondolom nem tévedek, ha azt mondom, mindenki volt már olyan helyzetben, hogy vásárolt magának valamit, de az annyira megtetszett egy családtagnak, ismerősnek, hogy neki is kellett volna szerezni egyet.

Én is hasonlóképp jártam a korábban tesztelt ILIFE V5 porszívóval, ugyanis annyira megtetszett azoknak, akiknek megmutattam, hogy először nem csak egyet, hanem többet kellett volna beszereznem. Végül a sajátom került el máshoz és magamnak vásároltam egy újat. Úgy voltam vele, hogy bár nagyon jó kis szerkezet ez a V5 és szívesen kipróbálnám a család többi tagját is, de hosszas szemezgetés után több márkán is megakadt a szemem. Végül a webshopban az fmart FM által gyártott, többi családtagtól mentesen, egyedül árválkodott az 330. Megsajnáltam a specifikációi alapján jónak tűnő kis robotot, úgyhogy "haza jött" velem.

Tovább
Szólj hozzá!

Újabb GearBest akció

2017. május 15. 09:25 - nezdmitrendelszblog

A GearBest ígérete szerint megkezdte újabb akcióját, ma 15-én 9 órakor. A második körös akció sorozatban most már megtalálhatók az ILIFE termékei, azaz a CHUWI robotporszívó családjába tartozó termékek. Az akció másik, nagyobb része pedig az Elephone termékeit foglalja magában, ahol megszerezhetjük magunknak a nem csak a nevében, hanem a küllemében is igencsak a Samsung készülékére és a nevében is arra hajazó S7 típust. Sem a külsőre, sem a belső hardverre nem lehet panaszunk az Elephone S7 kapcsán. Ezen felül megtalálhatjuk a gyártó akciókameráját, fülhallgatóját és más termékeit is.

Nagy kedvezménnyel érhetőek el a Teclast táblagépei, illetve a MECOOL médialejátszói is.

ILIFE

1_5.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
Címkék: tech