UMi London... Tiéd lehet egész London

2016. július 07. 21:00 - nezdmitrendelszblog

Aki olcsón szeretne most Android 6.0-val ellátott  telefont vásárolni, az most jól figyeljen! Az UMi London egy ilyen készülék. Nem csak kecses formája és fém háza teszi vonzóvá, hanem az igen alacsonyra belőtt ára is.


A telefon lelkét egy 4 magos MediaTek 6580 processzor adja, amely 1,3 Ghz-en jár. A memória mérete a lassacskán kevésnek számító 1 Gb. Belső tárhelyének mérete 8Gb, amely memóriakártyával 32 Gb-ig bővíthető. Hacsak nem akarunk 2 SIM-et használni, ugyanis ilyenkor le kell mondani arról a lehetőségről, hogy memóriakártyát használjunk. Dual módban egy Micro és egy Nano SIM-et tud kezelni.


A kijelző 5 colon terpeszkedik Hd, 1280x720 pixeles felbontásával, amely a Sharp műhelyéből került ki, melynek élei a mai trendeknek megfelelően lekerekítettek.


Előlapi kamerája csekélyke 2 megapixeles, a hátlapon 8 megapixeles Sony optika helyezkedik el egy Led villanó társaságában.


A hálózati kapcsolat típusokból nem ismeri a 4g-t, ugyanakkor megtalálhatjuk benne az alapkövetelménynek számító Gps-t, Bluetooth 4.0, 802.11b/g/n képes wifi-t. Felszerelték közelségérzékelő, fényérzékelő, gyorsulásmérő és gravitációs szenzorral is.


Akkumulátora 2050mAh-s, ami az Android 6.0 rendszernek köszönhetően és a nem túl combos processzornak hála, talán jobban spórol az energiával.



A belsőt egy sarkain lekerekített fém házba csomagolták, amely a mai mobiltelefon felhozatalok mellet nagyon is szépre sikeredett.

Aki le akar csapni rá, az még megteheti, ugyanis a promócióban most 59$-ért hazavihetjük, ingyenes postaköltséggel, fehér, fekete és arany színben. Persze számolnunk kell a magyar adókkal is. De még így is egy jó ajánlatnak tűnik.

Innen rendelheted meg 59$ ingyenes postaköltség mellett
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2212064067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása