Brelong... világító WC

2016. szeptember 05. 18:28 - nezdmitrendelszblog

Mindig azt gondoltam, hogy engem nem tudnak meghatni az interneten fellehető termék csodák. Azt gondoltam, soha nem fogok használhatatlan, haszontalan dolgot vásárolni. De valahogy mégis csak belecsúszott ez a termék a virtuális bevásárlókosaramba. Először csak néztem a képeket, hogy ez mi a szösz lehet, majd megmutattam páromnak, hogy nézd, „ezek” ilyet is tudnak. Végül hümmögött egyet, jelezve, hogy jópofa dolog… Hát így kezdődött, megvettem.



Maga a termék ugyanis diszkót csinál a WC-dből, de nem, úgy ahogyan ezt TE elsőre gondolnád. Ez, kérlek szépen, ha az éj sötétjébe kibandukolsz az illemhelyiségre, fényárban úszik majd a toalett tőle.



A WC csésze külső oldalára felakasztható kis műanyag „dobozban” található a fény és mozgásérzékelő szenzor, onnan egy flexibilis kábelen át, mintha csak egy normális perem szélére felakasztható illatosító lenne (csak pont fordítva) a perem túlsó oldalára, a toalett belsejébe lóg bele pár 2-3 centimétert az akasztó vége, aminek végén egy kis LED található. Felmerül a kérdés, igen vízálló. És nyolc különböző színt választhatunk kedvünk szerint.



Mérete: 7.00 x 6.50 x 1.80 cm. A dobozban a terméken kívül csak egy angol nyelvű használati utasítás található. Működéséért 3db kis méretű, AAA ceruza elem gondoskodik. Az eszközön magán csak az érzékelőt találhatjuk és egy gombot, amivel beállíthatjuk a kívánt színt. Amíg nincs kiválasztva mely árnyalatban pompázzon illemhelyiségünk, addig lassú átmenetenként váltogatja a színeit.



Fényérzékelője révén, csak sötétben kapcsol be, tehát nem kell attól félni, hogy nappal vagy felkapcsolt lámpa mellett működésbe jön. Ha nem érzékel mozgást, 2 perc után automatikusan lekapcsol.
Attól függetlenül, hogy elsőre nagyon nem tetszett, ha nem lenne, talán már hiányozna is esténként... Már csak a barátaimra leszek kíváncsi, mit szólnak hozzá.

A termék linkje
Videó
Szólj hozzá!
Címkék: led

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4512064043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása