Okos égő, fa pendrive, okos gyertya

2016. szeptember 09. 08:28 - nezdmitrendelszblog

UPOP... Bluetooth-os, okos LED égő




Most találtam rá erre a "kincsre" és elgondolkodtam azon, lehet, hogy beszerzek magamnak is egyet belőle. Mi lenne, ha kényem-kedvem szerint tudnám variálni a színeket a hálóba a telefonomon keresztül? Egyszerűen szuper lenne, nem? Neked is kattog már az agyad, hogy ennyi pénzért ez nem is rossz ajánlat? 
Több méretben válaszható, én a legolcsóbbat néztem ki belőle, nekem úgyis az volt a szimpatikus. Telefonunkkal kezelhetjük a 16 millió színből álló skálát, hogy milyen színnel akarjuk megvilágítani a fürdőszobát. Mondjuk egy hangulatos, lágy kékes színnel, míg fekszel a kádban, a napi fáradságokat kipihenve és csak relaxálsz. A hálóban, egy romantikus estéhez, egy gyenge kis vöröses fényt. Vagy az esti olvasáshoz, hogy ne zavarjon annyira a lámpa erőssége, csak lejjebb tekered a fényerősséget. De például képes a napfelkelte szimulálására az ébredéshez.



- Bluetooth 4.0-n kommunikál a telefon vele,
- E26/27 foglalat, univerzális 110-240V, 5W-ot fogyaszt,
- 300 Lumen maximális fényerősség,
- Alkalmazás vezérlés,
- Hang aktiválás, időzítő funkció. 
Ára átszámolva kb. 1.800 Forint, persze ingyenes postaköltség mellett.

Termék linkje

ZP Pendrive

Mindenkinek ott van a fiókjában, szinte nincs olyan ember, akinek ne lenne otthon. Idős, fiatal, egyre megy. Talán a nagyszüleink azok, akiknek nincsen. Rajtuk kívül szinte mindenki rendelkezik valamilyen adathordozóval. 
A ZP márkanevű pendrive-ok 8, 32 és 64 Gb-os verzióban érhetőek el.
Különlegességük a fa tokozás és a bicska szerűen nyitható forma. Ajándéknak tökéletes. Ha bár nem támogatja a leggyorsabb adatátviteli szabványt, USB 2.0 csatlakozásával minden eszközzel kompatibilis.
Mérete: 6.40 x 2.20 x 1.40 cm





Ára átszámolva mérettől függően kb. 1.390-4.720 Forint, persze ingyenes postaköltség mellett. 

Termék linkje

Revogi... Okos gyertya lámpa

Sokakban kicsit kesze-kusza lehet ez a megnevezés, de hogy pontosítsak, ez egy elemmel működő, mécses tartóra hasonlító okos lámpa. De, hogy mitől is lehet okos egy ilyen lámpa? Bluetooth 4.0 csatlakozása révén jelzi, ha nem fogadott hívásunk vagy üzenetünk érkezett telefonunkra. 



Mobilunkra letölthető alkalmazásán keresztül beállíthatjuk hangulatunkhoz illő szint a 16 millió variáció közül. El van látva időzítő funkcióval, mikor kapcsoljon be/ki az eszköz. Beépített mozgásérzékelője révén beállíthatjuk, hogy csak akkor világítson amikor mi is a szobában vagyunk. Légáramlat érzékelése révén, ha ráfújunk, elalszik mint egy gyertya. Már látom is magam előtt, hogy az esti ágyban olvasás végeztével elfújom a lámpámat, és párnára hajtom a fejemet. Alkalmazásával, akár egy Apple Watch-ról is vezérelhetjük.
4 darab AA ceruza elemmel működik. LED élettartama 20.000 óra, fényereje 0.03W. Bluetooth maximális távolsága 15m.




Ára átszámolva kb. 5.300 Forint, persze ingyenes postaköltség mellett.

Termék linkje
Szólj hozzá!
Címkék: led

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2412064039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása