Xiaomi VR szemüveg, mágneses adatkábel, CACGO K89 okos óra

2016. október 13. 20:16 - nezdmitrendelszblog

Xiaomi VR - Virtuális valóság szemüveg

A Xiaomi sok mindent letett az asztalra, most előrukkoltak a baráti árú VR szemüvegükkel. Az árán látszik, hogy nem a drágábbik kategóriából való, most 12.99$-ért árulják. Ehhez mérten ne keressünk kontrollert hozzá, mint a drágább társainál. A szemüveget elöl-hátul lycra szövet borítja, azaz egy elasztikus puha anyag. A telefont egy cipzározható részbe kell belerakni, így bármely 4.7-5.7 colos telefonnal kompatibilis. Mérete 20.1 x 10.7 x 9.1 cm, súlya 209 gramm. A szemüveg belső részén, a telefon szivacsos tartókra fekszik fel. Fejre a két oldalsó és egy felső pánttal rögzíthető.


A termék linkje


Moizen M1 mágneses Micro USB adatkábel

Mi is az a mágneses adatkábel? Tennéd fel a kérdést nekem. A kábel része semmi újat nem mutat, de míg a normál adatkábelek Micro USB végét a telefonba dugod és a töltés végeztével kihúzod, addig itt az benne is marad, mivel a fej levehető a kábel végéről. Így ha tölteni akarod, csak a telefonba dugott fejhez kell tenned a kábel végét és a mágnes odavonzza a csatlakozóhoz, így elkerülendő az a baleset is, hogy lerántod az éjjeliszekrényedről a mobilodat, mert éppen beleakadtál a madzagba, mivel nem olyan erősen tarja, így ilyenkor el is engedi azt. A kábel 1 méter hosszúságú, fehér műanyag borítású, képes a 2.1A-es gyorstöltésre. 3.97$-os összegével baráti áron.


A termék linkje


CACGO K89 pulzus mérős okos óra

Az óra mérete 25 x 4.3 x 1.3 cm, súlya 78 gramm. Érintő kijelzőjének mérete 1.2 col, 240 x 240 pixel felbontású IPS panel. A meghajtásért egy MediaTek MTK2502 felel, memóriája 128 MB, tárhelye 64 Mb. Ne felejtsük el, egy olcsó okos óráról van szó. Funkciói:

- Szívritmus mérés:
méri és rögzíti a pulzus számot, 
- Hívás, SMS, WhatsApp, Facebook, Twitter, Gmail, e-mail, értesítések kijelzése,
- Beépített hangszóró hívás fogadáshoz,
- Bluetooth 4.0 által a telefon távoli vezérlése fénykép készítéséhez, zene lejásztásához,
- Telefon megtalálása funkció,
- Egyéb hasznos funkciók:

mozgásra való figyelmeztetés, alvás monitor, lépésszámláló, telefonkönyv, naptár, diktafon, számológép.

Android 4.3 / iOS 7.0 rendszer verzióktól kompatibilis. Akkumulátora 300mAh, mellyel 4-5 nap készenlét biztosított. A doboz tartalma az órán kívül egy angol nyelvű leírás és egy töltő kábel. Elérhető fekete, arany és ezüst színben, illetve fém és bőr szíjjal egyaránt.



A termék linkje
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9612064013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása