Mit akar az Ulefone? - Hát ezt, itt van nekünk a jó ár/érték arányú Ulefone MIX

2017. október 05. 13:04 - nezdmitrendelszblog

mix-_0904-1920.jpg

Mit akar itt az Ulefone? Körülbelül erre gondoltunk, amikor megláttuk az újabb hirt, hogy itt van nekünk az Ulefone MIX. Nem is tudom, hogy hány gyártónak van már ezzel a névvel ellátott készüléke. És ha azt mondanám a baráti körben, hogy vettem egy MIX-et, akkor megkérdeznék, hogy milyet? Xiaomi, Vernee, Doogee...

Azért nem kell leírni már elsőre a készüléket, hiszen, amiben robbant, az az ára. 139.99$ úgy, hogy választhatsz hozzá EU Express szállítást is, így nem kell utána áfát fizetned, ami egy telefonnál nagy pénz spórolást jelent. Tehát máris változik a helyzet és máris egy egész jó kis ár/érték arányú telefonnal van dolgunk.

2_18.jpg

 

Láttad már, hogy milyen akciókat találtunk mára?

 

Az Ulefone MIX a vékony kijelzőkeretes telefonok közé állt be a sorba. Az 5.5 colos kijelzője HD felbontású, 1280 x 720 pixel megjelenítésére képes. A processzora egy MediaTek MTK6750T, ami egy négy magos CPU, maximális órajele 1.5GHz. Amiben nagyon tud domborítani az a memória és a belső tárhely mérete, elöbbiből 4GB, utóbbiból 64GB áll rendelkezésünkre, amit memóriakártyával további 256GB-ig tudunk majd bővíteni. 

1_25.jpg

Ha képalkotásról van szó, akkor abban az előlapi gombba épített ujjlenyomat olvasó mellett található 8 megapixeles kamera és a hátsó 13 megapixeles és mellé az 5 megapixeles, tehát dual kamera lesz a segítségünkre. A készüléket fém keret öleli körbe, a hátlapot pedig a futurisztikus kék csillogás teszi különlegessé.

Szerencsére a telefont támogatja a B20-as 800MHz-es LTE-t is. Dual SIM támogatást is kapott, 1 x Micro SIM,1 x Nano SIM. Kapunk a/b/g/n WiFit, GPS-t, Bluetooth 4.1-et. A készüléken tiszta Android 7.0 fut. Beépített akkumulátora 3300mAh kapacitású, amit MicroUSB porton keresztül tölthetünk fel. A csomagban megtaláljuk a telefonon, töltőn, adatkábelen kívül egy kijelzővédő fóliát, szilikon tokot és SIM tűt is.

Az EU Express szállításnak köszönhetően nem kell a telefonra vámot fizetni, amivel sokat spórolhatunk.

A készüléket itt tekintheted meg

Vagy akár egy kattintással meg is oszthatod

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9312930409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása