Megjelent a limitált kiadású, vékony kijelzőkeretes Elephone S8

2017. december 18. 07:20 - nezdmitrendelszblog

hb_eredmeny_eredmeny.jpg

Óriási sikere van még most is az Elephone S8-nak. Rengeteg kérdést kaptunk, hogy mikor lesz még elérhető, meddig lesz kapható, mikor lesz hozzá akciós kupon. Szerencsére még mindig kapható az S8 és a Kínai gyártó kiadta a limitált kiadású, piros színben tündöklő verziót is.

A Kínai gyártók már egy ideje odafigyelnek a szoftveres oldalra is, így elfelejthetjük a régről ismert, erős felszereltséggel ellátott, de a szoftverezettség miatt semmit sem érő telefonokat. Ez már a múlté, az Elephone is felnőtt és ilyen hibákat nem vét.

e_eredmeny.jpg

Az S8 a gyártó első vékony kijelző kerettel szerelt telefonja volt. Nem hagyhatta ki ezt a lépést, hiszen már sokan meglépték ezt a "trendet" és egyik gyártó sem engedheti meg magának, hogy nem követi a piaci irányokat és vele együtt a felhasználók igényeinek kiszolgálását. Na, de... A vékony kávával szerelt telefonok azért jók, mert azonos méret mellett nagyobb kijelzőt lehet beépíteni egy készülékbe. A készülék mérete 15.80 x 8.00 x 0.80 cm, súlya 180 gramm. A limitált kiadású telefon vörös színe, elég figyelemfelkeltő lett. A nagy felbontású kijelzőhöz megfelelő processzor dukál, így egy MediaTek Helio X25-ös duruzsol a hátlap alatt, 4 GB memória és 64 GB tárhely társaságában. A készülék előlapjának aljára került a hasonló típusoknál már megszokott, alsó sarokban lévő előlapi kamera, ami 8 megapixel felbontású és az ujjlenyomat olvasóval szerelt home gomb. 

ia_eredmeny_eredmeny.jpg

A telefon lekerekített üveg hátlapjára csak egy LED-es villanó és a 21 megapixeles fő optika került. A hátlap alatt 4000mAh teljesítményű akkumulátor foglal helyet, amit USB Type-C porton keresztül tölthetünk. A szokásos 802.11a/b/g/n/ac, WiFi Bluetooth 4.0, GPS már szinte alapkövetelmény. A készülék Dual NANO SIM képes és többek között támogatja a B20-as LTE-t is. Természetesen a legújabb Android 7.1-el érkezik. 

ka_eredmeny_eredmeny.jpg

A limitált kiadású darab December 18-25 között 259$-ért vásárolható meg. Természetesen továbbra is kaphatóak a fekete és kék színű példányok, azokért 239$ kell fizessünk.

Az Elephone S8 telefont itt nézheted meg

 

Tudod, nem csak Időzített akciók voltak a mai napon, hanem normál akciók is!

akico_kereso_7.jpg

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Megoszthatod barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr8113505821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása