Egy kicsit más, de nagyon fontos dolog!.. Ha nem tudtál EU Express-szel rendelni

2017. december 24. 09:59 - nezdmitrendelszblog

link_3hqtt5j4cbojcb3hahkrs6qvpb9mroxt_w300h223.jpg

Tegnap kaptuk egy levelet a GearBest-től, de a nagy készülődésben már időnk sem volt elolvasni. Tudjátok, korábban beszámoltunk róla, hogy a kínai fekete péntek (11.11) és a karácsony előtti időszak miatti rengeteg rendelés folytán a szállítások lelassultak. A DPD-nél történő ellenőrzések miatt fel kellett függeszteni az EU Express-szel történő szállításokat. Addig is a GB a Belgium Registered szállítást javasolja, bár hozzáteszi, hogy nem 100%-ban vámmentes, így mindenki csak ennek tudatában válassza ezt a lehetőséget.

Egy kicsit más, de nagyon fontos dolog!..

A GearBest úgy döntött, hogy azok a vásárlók, akik az EU Express szállítás miatt kénytelenek voltak más szállítási formát választani a rendelt termékük kiszállításához és így többletköltségük adódott (áfa/vám), azoknak ezt az összeget kompenzálják. Ez remek hír, hiszen rengeteg vásárlásról lehetett szó az azóta eltelt időszakban. Jó látni, hogy a GB-nek fontosak a vásárlói, csak tartsák meg jó szokásukat!

Ha neked is többletköltséged merült fel, akkor írj egy levelet a GearBest ügyfélszolgálatára és küldd el nekik az esetleges vámdíjszabásról szóló bizonylatot

 

Oszd meg a cikket, hogy más is olvashassa.

 

Nézd meg a Karácsony napjára összegyűjtött akciókat is!

idozitett_akciok_25.jpg

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5113521651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thEListener 2017.12.27. 22:59:03

És mi van akkor ha a híre EU Express ellenére megvámolták a csomagom? Akkor is téríti GB?
süti beállítások módosítása