Új felületet kapott a GearBest áruház, mi pedig összeállítottunk egy kis segédletet hozzá

2018. április 14. 12:15 - nezdmitrendelszblog

 

Biztosan te is találkoztál már vele, hogy megváltozott a GearBest felülete. Első alkalommal kigúvadt szemekkel kerestem az eddig megszokott gombokat az oldal felületén, de sikerült úgy átszabniuk a felületet, hogy úgy döntöttünk készítünk hozzá egy kis segédletet, hiszen a rendelés menete is megváltozott kissé.

Most próbáljuk ki, hogy megvásárolunk meg egy AMAZFIT Bip okosórát, a hozzá adott kedvezmény kóddal. 

1-2.jpg

Ezen információk alatt, lejjebb görgetve láthatjuk a készülék részletes specifikációit, mint pl.: processzor, memória, kamera, akkumulátor, extrák, stb... Illetve fotókat a termékről.

6_18.jpg

Az "Add to Cart" gombra kattintva a kosarunkba tehetjük a terméket, amit megvásárolni a fent található "Cart" gombra kattintva tehetünk meg.

 4_35.jpg

Az alábbi képen láthatjuk, hogy bekerült a kosarunkba a termék. A "Use Coupon" feliratú mezőbe írhatjátok a sok terméknél általunk is megadott kedvezmény kódot, amivel olcsóbban megvásárolhatjátok az adott terméket, majd az "Apply" gombra kell kattintani. Itt látszik is, hogy kiírta a rendszer, hogy 12.34$ kedvezményt kapunk. Jobb oldalon egy felsorolásban mutatja nekünk a termék eredeti árát, az esetlegesen felhasznált GB pontjainkat, a kupon kódot és a szállítási költséget. Már csak a választható szállítási mód kiválasztása és a fizetés van hátra.

7_7.jpg

Abban az esetben, ha egy drágább terméket rendelünk meg és nem szeretnénk, hogy fennakadjon a vámon, akkor két lehetőségünk van. Az egyik, hogy európai raktárból rendeljük meg azt, amit G-W jelzéssel láthattok a termék adatlapjánál, illetve ha ott nem található, akkor jön képbe az EU Express szállítás. Így hiába érkezik a termék kínából, először egy uniós országba küldik a csomagot, ahol kap egy új címkét és már EU-s csomagként jön tovább Magyarországra. Az "Insurance" bejelölésével, plusz költségért biztosítást köthetünk a csomagunkra. Így, ha az valamilyen módon eltűnik vagy sérülten kapjuk kézhez, ezzel a lehetőséggel ingyen küldenek egy újat vagy visszakérhetjük a termék árát. Ha ezzel megvagyunk kattintsunk a "Place Your Order" gombra.

A PayPal-nál azonnal átirányít a PayPal oldalára, így aki már regisztrálta magát a kártyájával, annak csak be kell jelentkeznie.

5_18.jpg

A PayPal-nál azonnal átirányít a PayPal oldalára, így aki már regisztrálta magát a kártyájával, annak csak be kell jelentkeznie. És kész is vagyunk!

Próbáld ki az új akciós kódokat a mai kedvezményes termékekkel!

 

Másik megoldásként be kell regisztrálnunk a kártyánkat.

12_1.jpg

Válasszuk ki a kártyánk típusát: Visa, MasterCard, stb...

- Card Holder: Bank neve,

- Card Number: 16 jegyű kártyaszámunk,

- Expiration Date: a kártyánk lejárati dátuma (Month – hónap, Year – év),

- Security Code: a kártya hátulján található 3 jegyű bisztonsági kód.

Ezalatt találjuk a már korábban kitöltött szállításhoz szükséges adatainkat. Már csak a "Continue" gombra kell kattintani a vásárlás érvényesítéséhez és készen is vagyunk.

 

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5613834046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása