Aibecy hordozható A4-es kopírozó tábla

2018. április 16. 19:30 - nezdmitrendelszblog

os0393-1-89d7-k4ak_eredmeny.jpg

Nem vagy még profi a rajzolásban? Macera mindig indigós papír után járkálni? Akkor ezt a kütyüt neked találták ki. LED háttérvilágítással rendelkező tábla.

Az Aibecy Portable megvilágított akril tábla nagy segítség, ha kopírozni szeretnénk, vagy csak egy segédletnek akarjuk használni a lerajzolni kívánt képet. Rendkívül világos, viszont gondoltak a szemünk épségére is, egy különleges szemvédő réteggel vonták be, hogy megkönnyítse a dolgunkat. Az akril tábla sokkal ellenállóbb az üveg társainál, nem kell félni attól, hogy a kezünk alatt összetörik. MicroUSB aljzattal látták el, azon keresztül csatlakoztathatjuk egy adapterhez, viszont az adapterről nekünk kell gondoskodnunk, nem tartozéka a csomagnak.

os0393-1-89d7-f1ru_eredmeny_1.jpg

os0393-1-89d7-epf2_eredmeny.jpg

A megvilágított terület a táblán akkora, mint az A4-es szabvány, maga a készülék sem sokkal nagyobb dimenziókkal rendelkezik, 33,3 x 21,5 x 0,5 cm. Rendkívül vékony, könnyű vele dolgozni.

Amennyiben megtetszett a termék a TomTop-nál 52%-os kedvezménnyel 12,99$-ért cserébe vásárolhatjátok meg, kevesebb, mint 3500 forintért, ráadásul még a szállítás is ingyenes.

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha szükséged lenne egy regisztrációra.

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr413839590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása