Az újabb laptopokon már nincs optikai meghajtó, találtunk rá megoldást 3.400 forintért!

2018. április 16. 19:20 - nezdmitrendelszblog

c3224-15235038503801_eredmeny.jpg

Vannak esetek mikor az újonnan kiszemelt laptopot, ultrabookot, netbookot úgy vásároljuk meg, hogy nem tartozék gyárilag a CD, DVD író. Sőt, már az én laptopomban is rég, egy SSD csücsül az optikai meghajtó helyett.

Aggodalomra semmi ok, ugyanis erre is van megoldás, nem is egy új találmány. A külsőleg csatlakoztatható író, remek opció könnyű, kompakt és csak egyetlen USB 3.0 szabványú kábel elegendő hozzá, ezen keresztül megoldott az áramellátás is.

c3224-1-ae86-8wkc_eredmeny.jpg

c3224-1-ae86-hx6o_eredmeny.jpg

 

Könnyen elfér a táskák kis rekeszeiben és a kábel sem fog minket zavarni az alsó kábel elvezető kialakításnak köszönhetően. Plug and play tehát csak bedugjuk, és már írhatjuk is a lemezeket, a kompatibilitással sem lesz gond, az összes ismert operációs rendszert kezelni fogja, hiszen egyaránt működik a Windows XP/2003/Vista/7/8.1/10/Linux/Mac 10 OS rendszerekkel is.

A TomTop-nál mindösszesen 14,99$-ért vásárolhatjuk meg, ami kevesebb, mint 3.500 forint és még a szállításért sem kell fizetnünk.

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha szükséged lenne egy regisztrációra.

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3213839524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása