K&F Concept - Mobiltelefon állvány és mikrofon

2018. április 17. 18:30 - nezdmitrendelszblog

d5339-1-ddd3-rdoy_eredmeny.jpg

Azt nem mondom, hogy egy nagy TV társaság egy ilyen eszközzel fogja meginterjúvolni az alanyait, de ha eddig téged is zavart, hogy összetapogattad a telefon kijelzőjét vagy mindig hozzáértél a kamerához felvétel közben, akkor ezt az eszközt neked találták ki.

d5339-1-ddd3-kbvp_eredmeny.jpg

A kis telefontartó egy három lábú tripodként is használható, ha becsukjuk, akkor pedig marokra tudjuk fogni és készülhet az interjú. Amiért többet tud, mint egy sima telefon állvány, az a külső mikrofon. Ilyennel nem találkozhatunk mindenhol. A szabványos ¼-es csavarnak köszönhetően akár át is szerelhetjük azt egy másik eszközünkre. A mikrofonnak köszönhetően sokkal tisztább és erősebb hangot vehetünk fel a telefonnal. Alumínium borítást kapott és 3.5 mm-es jack csatlakozón köthetjük össze a telefonunkkal. A mikrofonhoz kapunk még egy szélzaj csökkentő borítást is.

d5339-1-ddd3-gsfa_eredmeny.jpgA TomTop-nál  a $5 kódal 27.38$-ért vásárolhatjuk meg, amit a Duty Free Shipping szállítással áfa és vám mentesen rendelhetünk meg.

A terméket itt nézheted meg

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha szükséged lenne egy regisztrációra.

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!
Címkék: tomtop

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr8513841892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása