HOMTOM S8 – egy újabb 18:9-es B20-as telefon

2018. május 05. 20:47 - nezdmitrendelszblog

pz0118b-eu-1-7d17-bdcg_eredmeny.jpg

Egy újabb olcsó 18:9-es kijelző arányú csoda. Úgy gondolták, hogy ringbe szállnak a többi gyártóval ezzel a most már szinte kötelezőnek mondható új desginnal. Adjunk nekik is egy esélyt, nézzük meg mivel is állunk szemben.

pz0118b-eu-1-7d17-re9s_eredmeny.jpg

A mobil rendkívül kedvező 15,2 x 7,25 x 0,79 centiméteres dimenziókkal rendelkezik, köszönhetően a 18:9-es kijelzőnek. Az alsó és felső részen is alig maradt terület ahol nem a képernyő helyezkedik el. Nem csak szépre és kecsesre sikerült, ha lehet ilyet mondani, de súlyát tekintve sem fogja a zsebünket húzni. Szinte pehelykönnyű a maga 169 grammjával. 720 x 1440 pixel felbontású 5.7 colos HD+ megjelenítőt kapott, 2,5D-s lekerekítéssel. Android 7.0 Nougat rendszerrel kapjuk kézhez, melyet az MTK6750T Octa-core chip 1,5 Ghz-en hajt meg. A grafikai feladatokat a Mali-T860 MP2 chipje végzi el. Külön jó hír, hogy az itthon sarkalatos pontnak számító, B20-as sáv támogatására sem lehet panaszunk.

pz0118b-eu-1-7d17-dt4f_eredmeny.jpg

A SIM tálca a napjainkban használatos Nano SIM, TF kártya kombinációval fogadja, azonban nem a megszokott oldalsó részén, hanem ez a telefon tetején kapott helyet. A készülék jobb oldalára került a két hangerő vezérlő és képernyő lezáró, kikapcsoló gomb. A töltésért, az alsó részre még a hagyományos microUSB csatlakozó került, mellette pedig a 3,5 jack csatlakozó található. Nem szűkölködött a gyártó a memória és háttértár terén sem, előbbiből 4 GB, míg utóbbiból 64 GB áll rendelkezésünkre. Amennyiben bővítésre szánnánk a fejünket, úgy maximum 128 Gb-os kártya befogadási lehetőségével kell kalkuláljunk.

pz0118b-eu-1-7d17-h7va_eredmeny.jpg

Kamerák tekintetében sem lehet okunk panaszra, van belőlük bőven. Hátul 16 és 5 megapixeles kamerák kaptak helyet, míg elől 13 megapixeles szenzor csücsül. Nem láttam még ugyan működés közben, de kíváncsivá tett, hogy mit lehetne kihozni belőlük. Van itt még nekünk a hátsó részen a fő kamerák alatt a gyártó állítása szerint egy villámgyors ujjlenyomat-olvasó is.

Akkumulátor terén egy átlagosnak mondható 3400mAh-s telep kapott helyet, nyilván a nagyobb méret bumfordibb kialakítást igényelne. És most a gyári 5V 2A töltőfej mellé ajándékba adnak még egy OTG kábelt és egy képernyővédő fóliát is.

Ha felkeltette érdeklődéseteket az S8-as, az alábbi linken tudjátok megvásárolni az áfa és vámmentes Duty Free Shipping szállítással, összesen 135,99$-os áron, ami átszámolva 35.000 forintot jelent.

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha szükséged lenne egy regisztrációra.

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6713894126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása