Nagyot csökkent a Zhiyun Smooth 4 gimbal ára! De nem csak ez az egyetlen pozitívuma.

2018. augusztus 17. 10:40 - nezdmitrendelszblog

d5342b-1-4279-nlp1_eredmeny.jpgA gimbalok és vele együtt a felvett videóban a rázkódásmentes és lágy mozgású felvételek korábban csak a drága kamerákkal és kiegészítőkkel felszerelt profiknak volt a kiváltsága. Szerencsére az utóbbi időben nagyot fordult a világ és már akár a telefonunkkal is 4K felbontásban rögzíthetünk. A nagy felbontású minőség mellé pedig a folyamatos lágy mozgás dukál, ezt ajánlja a Zhiyun is a Smooth széria új tagjával.

A gimbal kifejezetten kis súlyú mobilokhoz lett megalkotva, ami többek között kompatibilis az iPhone X/8/7/6/Plus, Samsung Galaxy S9+/S9/S8+/S8 és még számos más eszközzel is. Ami azt jelenti, hogy 75 és 210 gramm közötti eszközöket képes stabilan megtartani. A stabilizátorban lévő három brushless motor ebben a szériában is fémből készült, a nyél az előző szériákkal ellentétben nem fém, hanem műanyag, így sokkal könnyebb tartani hosszabb távon is, formája pedig téglalap alakú lett, ami könnyebb kezelhetőséget biztosít, jobban meg tudjuk markolni azt.

_1_eredmeny22018_08_17_10-26-49.jpg

d5342b-1-4279-2ifz_eredmeny.jpg

A beépített 2 db 2000 mAh akkuk gondoskodnak a 12 órás üzemidőről, melyeket 3 óra alatt tudunk 100%-ra feltölteni az USB-C csatlakozón keresztül. A nyélbe épített kezelőgombok segítségével minimalizálni tudjuk azt, hogy mindig hozzá kelljen nyúlni telefonunk kijelzőjéhez. A fókuszt könnyedén tudjuk állítani a középen elhelyezkedő fókuszt állító görgővel. A Smooth 4 támogatja a különböző fényképezési módokat is, többek között a time-lapse, lassított felvételeket és időzített fényképezést. A PhoneGo móddal kiaknázhatjuk a motorokban rejlő lehetőségeket, ami a kifejezetten gyors mozdulatokat igénylő felvételeknél lehet hasznos.

d5342b-1-4279-jyyf_eredmeny.jpgd5342b-1-4279-yhbv_eredmeny.jpg

Külön öröm, hogy a csomag, amiben érkezik a stabilizátor az USB Type-C kábel mellé kapunk egy tároló doboz, valamint egy TRM03-as tripodot is. A korábbi árához képes nagyot csökkent a Smooth 4 ára, így most 89$-ért juthatunk hozzá, ami mellé szerencsére ingyenes az áfa és vámmentes Duty Free shipping szállítás is,

A Zhiyun Smooth 4 gimbalt itt nézheted meg

 

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy más is elolvashassa.

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr8714186501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása