A Ugee 1910B 19 colos grafikus monitor ingyenes áfa mentes szállítással rendelhető

2018. szeptember 19. 17:46 - nezdmitrendelszblog

Az Ugee 1910B 19 colos grafikus kijelzője 5080LPI felbontásra képes. Hogy megfelelő minőségű rajzokat tudjunk alkotni vele, nagy segítség a 2048 nyomáspontot érzékelő kijelző. A monitor felbontása 1440 x 900 pixel, 16,7 millió szín megjelenítésére képes. Kontrasztaránya 800:1, fényereje pedig 300 cd / ㎡ és 5ms-os válaszidővel rendelkezik.

A monitor VGA, DVI és USB portokkal rendelkezik, talpának köszönhetően állítva és fektetve is használhatjuk. A toll beépített akkumulátorral rendelkezik, amit a mellékelt kábellel tölthetünk fel. A tollon található gombbal egyszerűen bekapcsolhatjuk a radír funkciót, így szinte azonnal kitörölhetjük a nem kívánt részeket.

Az ilyen jellegű monitorokat széles körben alkalmazzák rajzoláshoz, tervezéshez, webdesignhoz, festéshez, a digitális tollal közvetlenül rajzolhatunk, szerkeszthetünk a kijelzőn. Kompatibilis a Windows / XP / Vista 7/8/10, Mac OS 10.8 vagy újabb verzióval. Könnyedén használhatjuk az Adobe Photoshop, Photoshop CC, SAI, Illustrator, 3D Max, Autodesk vázlatfüzet, Corel Painter, Autodesk Maya, Pixologic, ZBrush alkalmazásokban is.

A legjobbat a végére tartogattuk. A 297,99$-os monitort a Duty Free, azaz vám  és áfa mentes szállítással rendelhető meg, ami méghozzá ingyenes is!

A Ugee 1910B monitort itt tekintheted meg

 

Szólj hozzá!
Címkék: tech ugee

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5114249733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása