Nagyon népszerű az olcsó BOYA BY-MM1, ami a RODE mikrofonjával is felveszi a harcot!

2018. október 16. 18:28 - nezdmitrendelszblog

d4700-1-17d1-gu9d.jpg

Korábban már olvashattatok nálunk a BOYA mikrofonjáról. Akkor szereztünk hozzá kódot, így a bevezető árhoz képest olcsóbban lehetett megvásárolni. Most pedig mégjobban lecsökkent az ára, így 25.99$-t kérnek érte. Lehet, hogy a RODE mikrofonokat nem kell bemutatnom. Az Ausztrál székhelyű cég 1967 óta foglalkozik mikrofonok tervezésével és gyártásával, tehát van egy kis tapasztalatuk a szakmában. A múltkor volt már egy puskamikrofon bemutatónk, ami a belépőszintet célozta meg, most pedig egy kihívója akadt a RODE, kamerára szerelhető puskamikrofonjának, hiszen a BOYA szinte egy az egyben lemásolta azt.

A BOYA a hangminőség javítása érdekében állt elő kis puskamikrofonjával, amit nem csak a kamerákhoz, fényképezőgépekhez, de még telefonokhoz is használhatunk, hogy tisztább hangot kapjunk.

d4700-1-17d1-osrt.jpg

d4700-1-17d1-etly.jpg

A mikrofon fémből készült, 8.1 centiméter hosszú és 2.2 centiméter átmérőjű, súlya 50 gramm. Kiegészítőket szép számmal kapunk, hiszen adnak mellé egy „döglött macskát”, azaz szélfogót, ez tompítja a szélzajt. De a csomagban találhatunk még egy 3.5 milliméteres TRS és TTRS kábelt a fényképezőgépekhez és mobiltelefonokhoz, illetve egy hord táskát és egy rázkódás csillapító foglalatot, amit a kameránk vakupapucsára helyezhetünk fel, illetve ellátták ¼-es menettel is. Az áramellátáshoz nincs szükség akkumulátorra, hiszen azt a jack csatlakozón keresztül veszi fel a mikrofon.
teclast_p80_pro_6.jpgA neten kutakodva nem is egy összehasonlítást lehet találni a BOYA és RODE mikrofonjáról, ami alapján elég meggyőzőnek tűnik.

A BOYA BY-MM1 mikrofonja most olcsóbb, mint valaha. Jelenleg 25.99$-t kérnek érte.

A BOYA BY-MM1 mikrofont itt nézheted meg

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot!
Megoszthatod az ismerőseiddel is, hogy ők is tudjanak a hírről

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7914305475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása