Tovább fejlődött az SPG széria, megjelent a FeiyuTech SPG2 gimbal

2018. október 21. 12:03 - nezdmitrendelszblog

doogee_s70_2.jpg

Megjelent a FeiyuTech SPG2 amely olyan újdonságokat és kényelmi funkciókat hoz az előző szériához képest, amivel szép fejlődést és fejlesztést volt képes felmutatni a FeiyuTech.

Az SPG a mobiltelefonokhoz és akciókamerákhoz lett kifejlesztve. A gimbal súlya 530 gramm. Ez a megnövelt méret főként a szintén megnövelt kapacitású akkumulátora miatt van, ami az előd 3000mAh helyett immár 5000maH kapacitású. A 22650 li-ion akkumulátorával, a korábbi 8 óra helyett már 14 óra folyamatos használat érhető el vele. És már a gimbalról is tölthetjük lemerült telefonunkat, akciókameránkat, hála a nagy kapacitású akkumulátornak.

feiyutech_spg2_1.jpg

320° vízszintes forgásra, 320° döntésre és szintén 320° fokos oldalsó mozgásra képes, így szinte bármilyen helyzetben tarthatjuk, a felvett kép rázkódás mentes lesz a forgatási és remegés csillapítási módoknak köszönhetően. 1/4 "csavaros csatlakozót is kapott a fogantyú alján. Lehetőségünk van timelapse, panoráma, szelfi fotókat készíteni a mellékelt szoftvernek köszönhetően.

feiyutech_spg2_2.jpg

Újdonság még, hogy kapott egy kis OLED kijelzőt is, ami így nem csak könnyebbé teszi a használatot, de sokkal könnyebben is végezhetőek el a beállítások. Már egy fizikai tekerőgombot is elhelyeztek a nyelén, amivel felvétel közben, finom mozdulatokkal zoomolhatunk.

feiyutech_spg2.jpg

A FeiyuTech SPG2 gimbal 149$-ba kerül. A szállításhoz a TomTop a Duty Free Shipping opciót ajánlja.

FeiyuTech SPG2 gimbal

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7514312435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása