A mai naptól olcsóbb az Eachlink médialejátszó és Alfawise vezeték nélküli sport fülhallgató

2018. október 22. 08:47 - nezdmitrendelszblog

eachlink_h6_1.jpg

Az eredetileg 56$-os eszközt az akció időtartama alatt 40$-ért vásárolhatjuk meg, amivel így több, mint 4.000 forintot spórolhatunk meg.

Ahogyan az lenni szokott, az EACHLINK H6 TV box rendszere Android 7 alapokon nyugszik, pontos verziószáma 7.1.2. Tehát a lejátszóra különböző alkalmazásokat is feltelepíthetünk a Play áruházból. A WiFi képes eszközön így a vezeték nélküli internet kapcsolaton keresztül nézhetünk YouTube videókat vagy böngészhetünk az interneten. Utóbbit segíti, hogy az USB portjának köszönhetően akár egeret és billentyűzetet is csatlakoztathatunk hozzá, hogy könnyebb legyen a weboldalakon történő navigálás.

eachlink_h6.jpg

Az EACHLINK H6 hardveres felépítése

A teljesítményért egy Allwinner H6 négy magos processzor a felelős, ami négy darab Cortex- A53 maggal rendelkezik, amit kizárólag 4K set-top boxokhoz terveztek. Már fel van készítve a "6K" video dekódolásra a 10 bites HEVC, VP9 és H.264 szabványokat is ismeri, és a HDR10 és HLG video feldolgozást is támogatja. A grafikai feladatokért az ARM Mali-T720 GPu felel.

eachlink_h6_3.jpg

Memóriából 3GB DDR3 RAM-ot, míg belső tárhelyből 32 GB-ot kapunk. Ezen kívül ellátták microSD kártya foglalattal is, így egy 64GB méretű memóriakártyával is kibővíthetjük a tárhelyünk méretét, de a fényképezőgépünkből is berakhatjuk a lejátszóba a memóriakártyát, ha meg szeretnénk nézni a frissen készített fotókat, videókat.

eachlink_h6_2.jpg

A lejátszón kapunk két USB portot, microSD kártya foglalatot, HDMI kimenetet és LAN csatlakozót, AV és SPDIF kimenetet is. Támogatja a Bluetooth 4.1 és 2.4GHz-es WiFi kapcsolatokat is. 9.60 x 9.60 x 1.90 centiméteres kis méretének köszönhetően szinte bárhol elfér.

A csomagban természetesen kapunk távirányítót, HDMI kábelt és egy európai szabványú adaptert is. A 39.99$-os termék átszámolva körülbelül 10.500 forintba kerül.

Eachlink H6

 

____________________

 

Alfawise W1 nyakpánt fülhallgató

alfawise_w1.jpg

Az Alfawise a GearBest almárkájaként főként az alacsony árú, megfizethető termékekre fókuszál. Az Alfawise ennek megfelelően egy olcsó Bluetooth vezeték nélküli kapcsolaton keresztül kommunikáló, nyakban hordható sport fülhallgatóval áll elő.

alfawise_w1_2.jpg

Az Alfawise W1 előnye a normál fülhallgatókkal szemben, hogy vezeték nélküli kapcsolatának köszönhetően futás vagy sportolás közben nem kell a fülhallgató kábelével bajlódnunk. Bluetooth kapcsolatának köszönhetően akár még a mobiltelefonunkat is otthon hagyhatjuk, ha épp futni szeretnénk, hiszen akár a Xiaomi Amazfit Stratos óráját is összekapcsolhatjuk vele. Így amíg az óra méri a teljesítményünket, még a zent is képes lejátszani a fülhallgatón keresztül. Ezáltal elkerülhetjük azt, hogy telefont vigyünk magunkkal egy hosszú távú futásra. IP65-ös védettséggel is rendelkezik, így nem okoz gondot neki az eső sem. Könnyű, hiszen csak 29 grammot nyom, de ennek ellenére a 230mAh kapacitású akkumulátorával akár 15-17 óra zenelejátszás is elérhető.

alfawise_w1_1.jpg

A fülhallgatókat mágnes tartja egyben, így kevésbé gubancolódik össze a kábel. Beépített zajszűrő mikrofonnal is rendelkezik a jobb beszélgetési minőségért. A kezelőszerveinek köszönhetően pedig a zenelejátszást is a fülhallgatóról vezérelhetjük.

20181010111344_54472.gif

alfawise_w1_3.jpg

Az Alfawise-tól már ismerős szintén alacsony árcédulával találkozhatunk. Jelenleg 17.99$-ba kerül az Alfawise W1 nyakpánt fülhallgató.

Alfawise W1 fülhallgató

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1214313665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása