Számos 3D nyomtató rendelhető európai raktárból

2018. október 23. 15:59 - nezdmitrendelszblog

alfawise_w1_4.jpg

Most jött az infó a TomTop-tól, hogy számos 3D nyomtatójukat olcsóbban vásárolhatjuk meg. De ezt megfejelték azzal a lehetőséggel is, hogy mindegyik terméket a németországi raktárukból küldik, így nem keletkezik többletköltségünk. Azaz nem kell áfát és vámot fizetnünk a termékek után, ellenben még hamarabb meg is érkezik hozzánk.

Az Anet A8 3D nyomtatóhoz nekünk is volt szerencsénk. Alaposan kipróbáltuk, nyomtattunk vele jó pár tárgyat, köztük karácsonyfa díszeket is. Maximálisan 22 x 22 x 24 centiméter méretű tárgyakat készíthetünk vele, ABS/PLA/HIP/PRTG/TPU/Wood/Nylon/PP anyagokat használhatunk, mi a PLA mellett döntöttünk, így a feltekercselt műanyagot megolvasztva a kis fúvókájának köszönhetően, szinte bármilyen tárgyat kinyomtathatunk vele. Olvasd el a tesztünket amiből minden bővebb infót megtudhatsz.

 

Természetesen mindegyik nyomtató európai csatlakozóval is rendelkezik. A következő 3D nyomtatók lettek akciósak a TomTop németországi raktárából:

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr8014318041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása