Négy termék a TomTop novemberi akciójából!

2018. november 08. 17:54 - nezdmitrendelszblog

tomtop.jpg

Nem maradhat ji a másik nagy kínai áruház sem a novemberi, azaz a 11.11 akciókról, így ők is rengeteg kedvezménnyel várnak!

 

Xiaomi okos WC ülőke

pas0087w-us-1-a5e9-dc9t_eredmeny.jpg

Sosem gondoltam arra, hogy még a WC ülőkének is okosnak kellene lennie, de hát elérkeztünk idáig is, egy kis különlegességet került újra a látószögünkbe. Kevesen tudjuk, hogy mit is csinálhat egy efféle okostermék, nem sokunknak van nyilván ilyennel dolga, nekem például a legutolsó dologként jutna eszembe, hogy szükségem van egy okos ülőkére a királyi trónomon.

2018-ban Red Dot díjat is nyert el a termék és olyan funkciókra képes, mint például az ülésmelegítés vagy például bidé funkció. Rengeteg minden dologra gondoltak a fejlesztők. Bidé funkciójához társul egy beépített víztartály, ami spéci szűrő rendszerrel is el lett látva, amin keresztül halad át a víz, hogy minél több nem kívánt organizmust kiszűrjön.

A hatásosabb tisztántartás érdekében UV fény is beépítésre került, amely a baktériumok 99%-át képes elpusztítani. A kiáramló víz melegét is tudjuk állítani, egészen 39 Celsius fokig. Az ülőke oldalán található kezelőkonzolon még az ülő felület hőmérsékletét is lehet állítani.

Amennyiben szemezel a Xiaomi okos ülőkéjével, az alábbi linken megteheted a TomTop-nál most 210.99$-ért vásárolhatod meg, a Duty Free Shipping szállítás pedig ingyenes

 

____________________________

 

 

Xiaomi elektromos kerékpár

_1_eredmeny92018_10_06_12-48-15.jpg

Az elektromos rollerek, gördeszkák mellett a kerékpárokat sem kerülheti el az elektromossá való alakítás, amivel nagyobb sebességet érhetünk el vagy épp hosszabb távokat tehetünk meg.

Az alapkoncepció, hogy tegyünk egy akkumulátort a biciklire és már kész is van az elektromos rásegítés. Igen ám, de ez azért nem olyan egyszerű. Ahhoz, hogy valóban érdemes legyen elektromos hajtást használni, megfelelő kapacitású akkumulátorok kellenek hozzá, hogy nagyobb távokat is megtehessünk vele. A több, nagyobb akkumulátorhoz pedig nagyobb hely szükséges. Ezért a Xiaomi fejlesztett egy kerékpárt, amibe 208.8Wh teljesítményű akkumulátorok kerültek, de megtartották a kis méretet és még összecsukhatóvá tették, hogy kisebb helyet foglaljon.

A XIAOMI QICYCLE akkumulátorának és 250W teljesítményű motorjának köszönhetően besegít a tekerésbe, így kisebb megerőltetés nélkül tehetünk meg nagyobb távokat. A kerékpár alumíniumból épül fel, az akkumulátoros rásegítésnek köszönhetően 20km/h sebességre képes és 45km távolságot tehetünk meg a beépített 18650 akkumulátornak köszönhetően. Négy fokozat áll a rendelkezésünkre, így a XIAOMI QICYCLE-t használhatjuk normál módban, az elektromos rásegítés nélkül is. Az elektromos módból három lehetőséget választhatunk 30W, 60W és 90W teljesítményt. Míg a 60W rásegítéssel körülbelül akkora energiát ad le az akkumulátornak a motor, mint amekkora az átlagos tempónk, így majdnem kétszeres sebességre kapcsolhatunk. a 90W-os üzemmódban pedig már +150% energiát képes ráadni a kerekekre, így nagy emelkedőkre is simán, megerőltetés nélkül is feltekerhetünk.

A kerékpárt ellátták egy kijelzővel szerelt mini computerrel is, ami minden adatot megjelenít. A megtett távolságot, a pillanatnyi sebességet, elégetett kalóriát és az akkumulátor energiáját is. Az akkumulátorát 3 óra alatt tölthetjük fel. A 16 colos kerekekkel rendelkező bicikli az akkumulátorának köszönhetően 14.5 kilogrammot nyom, mérete kinyitva 129 x 54 x 91 centiméter, maximális terhelhetősége 100 kilogramm. A kerékpárt németországi raktárl rendelheted meg, így nem kell áfát/vámot fizetni.

A XIAOMI QICYCLE itt találod meg

 

 

___________________________

 

Xiaomi Mip okosóra

y6677b-1-c537-kpsh_eredmeny.jpg

A Xiaomi és Huami közös projektjének az Amazfit Pace volt a gyártó első nagy dobása, ami hatalmas sikereket ért el, alacsony ára, korrekt tudása a kategória győztesévé léptette elő. Mi is kipróbáltuk, itt olvashatsz róla. Pozitívuma volt a transzflektív kijelző is, ami visszatükrözi a napfény sugarait a kijelző mögötti panel révén, így a nap fénye világítja meg a kijelzőt. Az új tag, a Bip, mindezt tudja, de olcsóbb lett nagyobb társánál.

Az Amazfit Bip négyzet alakú, transzflektív, színes kijelzővel rendelkezik, amelynek átmérője 1,28 col. A transzflektív tulajdonság miatt a kijelző reflexiója fényforrásként használható a környezeti fénytől függően, így a kijelző saját háttérvilágítás nélkül is olvasható. A transzflektív kijelző nagy előnye az alacsony energiafogyasztás, valamint az a tulajdonsága, hogy a kijelzőt úgy készítették el, mintha egy apró tükröződő felület lenne a kijelző alatt. Így minél jobban süt a nap, annál jobban olvasható a kijelző. Természetesen háttérvilágítással is ellátták, így éjszaka is nyugodtan elmehetünk kocogni, az adatokat így is letudjuk majd olvasni a kijelzőről. A panel felbontása 170 x 170 képpont. Érintésérzékeny, tehát mindent szinte egy mozdulattal elvégezhetünk. Az Amazfit Bip kijelzőjét a Corning féle Gorilla Glass védi, amely 2,5D-s lekerekítést kapott. Speciális ujjlenyomat taszító bevonat biztosítja, hogy a kijelző felület tiszta maradjon. 

IP68-as védelme ellenáll a pornak és a fröccsenő víznek és a vízbe esésnek is, így, ha futás közben kap el minket az eső, azzal sem lesz gondja.  Az óra szíja könnyedén cserélhető, anyaga szilikon. Az óra és a szíj mérete 19.50 x 3.50 x 0.80 cm, súlya mindössze 32 gramm.

Az okostelefonnal történő szinkronizálás Bluetooth 4.0 kapcsolaton keresztül történik. Ez lehetővé teszi az alkalmazás értesítéseinek fogadását és akár hívásemlékeztetést is. Az Amazfit Bip által összegyűjtött adatok a Xiaomi MiFit alkalmazással is szinkronizálhatók. 

Az Amazfit Bip alig különbözik az Amazfit PACE-tól. Többek között különböző sportprogramok közül választhatnak, amelyek az adott sporthoz igazodnak, úgy mint: beltéri futás, szabadtéri futás, kerékpározás és túrázás. Attól függően, hogy melyik programot indítjuk el, az óra különböző információkat nyújt a sebességről, távolságról, magasságról, pulzusszámról és időről. Az értékeket az Amazfit Bip érzékelői határozzák meg. A Smartwatch többek között GPS és GLONASS modullal rendelkezik, amely képes meghatározni a pontos helyzetünket, ezzel segítve a nyílt terepen való sportolást. Továbbá gyorsulásérzékelő, barométer, magnetométer és pulzusmérővel is fel van szerelve. Akkumulátora 45 nap készenléti üzemidőre képes.

Az órát Android-hoz és iPhone-hoz is csatlakoztathatjuk. Android esetében a telefonnak 4.4-es vagy újabb verzió, míg az iOS-nak legalább a 8-as verziónak kell fent lennie.

Az okosóra 59.99$-ba kerül

 

_________________________

ThiEXE 5T Edge akciókamera

d5228-1-fcb2-brfy_eredmeny.jpg

A ThiEYE T5 sportolóknak is ajánlott, nem csak 4K felbontásban tud felvételt készíteni 30 fps-sel, FullHD felbontásban pedig 60 fps is elérhető, mindezek mellett 6 tengelyes elektronikus képstabilizátorral látták el, hogy kiszűrje az apróbb remegéseket. A felvett tartalmakat pedig a 2 colos IPS kijelzőjén is vissza tudjuk nézni.

A 14 megapixeles szenzorral 170 fokos látószögű felvételeket is készíthetünk, akár photo burst vagy time-lapse módban is. A WiFi módjának köszönhetően az okostelefonunk segítségével akár szerkeszthetjük is a rögzített videókat, vagy azonnal meg is oszthatjuk őket. A csomagban elég sok kiegészítőt kapunk, többek közt egy vízálló tokot is, amivel 60 méterig merülhetünk.

Az már csak hab a tortán, hogy egy Aqua módot is fejlesztettek a mérnökök a szoftverbe, hogy még lélegzetelállítóbb legyen a felvett tartalom. Beépített akkumulátora 1100mAh-s, amivel nagyjából 80 percnyi működés biztosított. A felvételeket maximum 128GB-os microSD kártyára rögzíthetjük.Rengeteg kiegészítőt kapunk a kamerához, kábelt, vízálló tokot, törlőkendőt, rögzítő eszközöket és még Bluetooth-os távirányítót is, de a kamera hanggal is vezérelhető.

De fontos megjegyezni természetesen a memóriakártyáról nekünk kell gondoskodnunk. Amennyiben megtetszett 78.99$-ért vásárolhatod meg, az áfa és vámmentes Duty Free Shipping szállítás pedig ingyenes ennél a terméknél.

ThiEYE T5 Edge 4K akciókamerát itt találod

  

A TomTop nagy novemberi akcióit itt találod

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6014360573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása