Befutott a LEMFO LEM8 Android 7.1 rendszert futtató, AMOLED kijelzős 4G okosóra

2018. november 14. 17:51 - nezdmitrendelszblog

lemfo_lem8.jpg

A LEMFO kicsit felkavarta az Androidos okosórák állóvizét és most egy olyan modellel állt elő, amibe SIM kártyát is tehetünk, így kihasználhatjuk a támogatott 4G hálózatot is.

A hardveres szempontokat nézve egy korrekt belépőszintű mobiltelefon hardvere került bele az órába. Még mindig furcsa belegondolni, hogy hová fejlődött a kínai ipar is, hogy mi mindent bele tudnak zsúfolni egy kis házba.  Az 1.39 colos 400 x 400 pixel felbontású AMOLED (igen az óra AMOLED kijelző) mögött bújik meg a MediaTek MT6739 processzor, ami már négy magos és 1.0GHz-es maximális teljesítményre képes.

beelink_gt1_mini_4.jpg

A MediaTek MT6739 CPU az MT6735 utódja, ami Cortex-A53 magokkal operál. Az 50 mm átmérőjű titánötvözetből készült óratok IP67-es védelemmel és 80 grammos súllyal rendelkezik. Hátul találjuk az optikai pulzusmérő szenzort, az oldalán pedig egy 2 megapixeles kis kamerával is ellátták.

beelink_gt1_mini_2_2.jpg

beelink_gt1_mini_3_1.jpg

2GB memóriával szerelték fel, a belső tárhely mérete pedig 16GB. NanoSIM kártyát fogad, ami támogatja a 800MHz-es, azaz a B20-as frekvenciát is. Beépített GPS-szel is ellátták és természetesen van benne Bluetooth és WiFi kapcsolat is. Ahogyan már korábban említettem, Android rendszert futtat, mégpedig az Android 7.1.1 verziót. Az akkumulátora 580mAh kapacitású. Az oldalon külön kiemelték, hogy nincs vámdíj Európába, így Magyarországra sem.

A LEMFO LEM8 okosóra 129.99$-ba kerül, amit itt találsz meg

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot!
Oszd meg az ismerőseiddel is, hogy ők is tudjanak a hírről

Csatlakozz a Facebook követőink táborába!

Szólj hozzá!
Címkék: tech lemfo

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5414372565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása