Alfawise G70 autós kamera, ami a gyártó szerint jobb, mint a sokak által kedvelt Xiaomi 70 Mai

2018. december 11. 19:08 - nezdmitrendelszblog

alfawise_g70_5.jpg

Az Alfawise reméljük, nem csak nagyot akar mondani. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fog tudni valójában az Alfawise G70. Egy összehasonlító videót is készítettek, amiben összehasonlítják a Xiaomi és a saját kamerájukat.

Az Alfawise G70 abban jobb a Xiaomi megoldásánál, hogy egy 2.45 colos IPS kijelzővel is ellátták. Egy Novatek 96658 chip dolgozza fel a Sony IMX323 szenzor által küldött adatokat, amivel így maximálisan FullHD, azaz 1920 x 1080 pixeles felbontásban rögzíthetünk 30fps mellett. Ugyan ez az optika található meg a Xiaomi 70 Mai kamerában is.

alfawise_g70.jpg

Méretre nem olyan kis nyúlánk lett, mint a Xiaomi kamera, inkább hasonlít egy akciókamerához a megjelenése. Viszont egyáltalán nem lett nagy sem, mert 7.00 x 5.00 x 3.50 centiméretes méretekkel rendelkezik. Képeket is készíthetünk vele 2 megapixel felbontásban, a látószöge 170 fokos, tehát szinte mindent lát, ami előttünk történik.

alfawise_g70_3.jpg

alfawise_g70_4.jpg

Memóriakártyákból 64GB méretig képes fogadni azokat, amire a videókat rögzíthetjük. Ellátták WiFi kapcsolattal is, így a telefonunkkal is szinkronizálhatjuk a felvett adatokat. Ellátták giroszkóppal, kapott mozgásérzékelős felvétel funkciót is. Természetesen kapunk hozzá szivargyújtós adaptert, rögzítő konzolt és adatkábelt is.

alfawise_g70_1.jpg

alfawise_g70_2.jpg

Ami külön pozitívum a kamerával kapcsolatban, hogy a konkurens Xiaomi kamerájával szemben most az Alfawise csak 2 dollárral kerül többe az akció ideje alatt. Ezért a pénzért pedig már egy plusz kijelzőt is kapunk.

Az Alfawise G70 autós kamerája 36.99$-ba kerül, ami valóban nem sok egy ilyen minőségű menetrögzítőért

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6914469342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása