Még a karácsonyfa alá is megérkezhet az új elektromos roller, németországi raktárból rendelve!

2018. december 13. 19:28 - nezdmitrendelszblog

y10035b-1-bcd1-n5uz.jpg

Szuper dolgot találtunk, mindig megéri kutakodni egy kicsit a neten! A múltkor írtunk egy rövidebb cikket az Alfawise elektromos rolleréről, ami kiköpött Xiaomi M365! Most pedig szembe jött velünk egy ugyanolyan roller, ami valószínűleg egy azon gyártósorról gördült le. Még a kormányon található kijelző is teljesen megegyezik az Alfawise termékével. De most jön a jó hír! 299$-ba kerül, igen 299 dollár és németországi raktárból küldik. Ergo van esélye, hogy még karácsonyra megérkezzen!!!

y10035b-1-bcd1-wrs6.jpg

Az Alfawise E4 nevű elektromos járgánya külsőre egy az egyben megegyezik a Xiaomi M365 rollerével, így nagyon hajaz az Alfawise megoldására is Hatótávban és sebességben ugyan azt tudja. Így maximálisan 25 km/h sebességgel száguldhatunk vele.

y10035b-1-bcd1-d5r6.jpg

y10035b-1-bcd1-non1.jpg

Az elektromos roller súlya megegyezik a Xiaomi-val, így ő is 12,5 kilogrammot nyom a mérlegen. Az európai szabványú töltőjével az akkumulátort 5 óra alatt tölthetjük fel. A hasonlóság kíséreties, ugyanott helyezkedik el a fék és gézkar, a lámpa és a csengő is, aminek hátsó részével beakasztatjuk a kormányrudat a hátsó sárvédő tartójába, így összecsukva a rollert, felszállhassunk vele a buszra, metróra is, vagy betegyük a csomagtartóba. A  már a Xiaomi-nál megszokott levegővel teli kerekek itt is 8.5 colosak. A kis roller maximális terhelhetősége 100 kilogramm és maximálisan 14 fokos emelkedőig képes terepet mászni.

y10035b-1-bcd1-ibqf.jpg

Lehetséges, hogy egy gyártósorról gördülnek le. Még a roller kijelzője is teljesen megegyezik az Alfawise termékével. Az árát nézve a hazai piacon szereplő termékek között a dobogós helyen szerepel. Átszámolva körülbelül 82.000 forintba kerül, németországi raktárból küldik, és ugyanennyiért kapható a fehér verzió is! Ergo van esélye, hogy még karácsonyra megérkezzen! Így áfa és vámmentesen rendelhető meg, a szállítás pedig ingyenes!

Az E4 elektromos rollert itt találod meg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1714478882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása