Aromaterápiás illóolajjal is használható a Homegeek párásítója

2018. december 16. 15:39 - nezdmitrendelszblog

homgeek_400ml_air_humidifier_1.jpgA Homegeek kisméretű párásítója 400ml kapacitású víztartállyal rendelkezik, amelybe bármilyen illóolajat is tehetünk.

A termék európai szabványú csatlakozóval érkezik. A hidegpárásító akár 12 órán keresztül is képes működni alacsony fokozaton, normál üzemmódban 7 órára elegendő a tartályába töltött vízmennyiség.

homgeek_400ml_air_humidifier_3.jpg

Ellátták időzítő kapcsolóval is, így 1, 3 vagy 6 óra elteltével automatikusan lekapcsol. A hidegpárásító 15-20 négyzetméteres szoba levegőjét képes felfrissíteni. Az illóolajjal feltöltött tartálya mellett, hangulatunknak megfelelően különböző árnyalatokban kombinálhatjuk az eszköz világítását. Piros, sárga, zöld, azúr, kék, lila és fehér színben világíthatnak a LED lámpái.

homgeek_400ml_air_humidifier.jpg

homgeek_400ml_air_humidifier_2.jpg

A jelenlegi időszakra a Homegeek párásítója is alacsony árat kapott, így 16$-ért tehetjük be a kosarunkba, azaz 4500 forintot kérnek érte. Szerencsére a szállítási ingyenes.

A Homegeek hidegpárásítót itt találod

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr8214489988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása