Nem szereted a noccsot? Akkor ez a Lenovo tetszeni fog - A Redmi Note 6 Pro ellenfele a Lenovo K5 Pro

2018. december 27. 10:37 - nezdmitrendelszblog

lenovo-k5-pro_head.jpg

Rég volt már, amikor nagyon felcsigázott egy Lenovo mobiltelefon. A K5 Pro sem egy extravagáns készülék, de olyat nyújt, amivel még az etalonnak számító Xiaomit egy kicsivel megtudja előzni. Ez pedig nem más, mint a hardveresen azonos felépítésű, de mégis alacsony áron kapható új mobiltelefonjuk, ami a sokaknak nem tetsző noccsot is elhagyta!

A Lenovo K5 Pro egy az egyben megegyezik a Xiaomi Redmi Note 6 Pro modelljével. Persze, ha a Qualcomm Snapdragon 636 processzort nézzük, ami jelenleg nagyon jól megállja a helyét a középkategóriában. A 14nm-en gyártott processzorban nyolc mag kapott helyet, amik maximálisan 1,8GHz-en képesek üzemelni. A grafikus gyorsító szerepét az Adreno 509 GPU tölti be. Másfelől a drágább Xiaomi 4GB memóriával és 64GB tárhellyel érkezik. Ezzel szemben a Lenovonál ez a memória és tárhelyméret alapnak számít.

lenovo_k5_pro.jpeg

A hardveres alapokra a Note 6 Pronál is megtalálható Android 8.1 rendszer épül. A mobiltelefon természetesen támogatja a megannyi hálózat között az itthon is használt, B20-as, 800MHz-es frekvenciát is. Ezt akár két SIM kártyával is megtehetjük, vagy akár az elsődleges SIM mellé egy memóriakártyát is használhatunk, ha nem volna elég a 64GB-os belső tárhely.

Mivel nem kapunk noccot, ezért a kijelző 5.99 colos, pixelekben nincs hiány, 2160 x 1080 képpontú IPS panelt kapunk. A megjelenít feletti kamerákat sem spórolta le a gyártó, így itt is, mint a Xiaominál, két optika került az előlapra és a hátlapra is, amik 16+5 megapixelesek. A hátlapi kamerapáros alatt találjuk a kör alakú ujjlenyomat olvasót. Természetesen 2.4 és 5GHz-es WiFi, Bluetooth 4.2, GPS, Glonass, Beidou képes helymeghatározást is kapunk. Az akkumulátor pedig itt is kellemes, 4050mAh kapacitású.

lenovo-k5-pro.jpg

Míg a Xiaomi Redmi Note 6 Pro ugyanakkora memóriával és tárhellyel szerelt verziója 189.99$-ba kerül, a 3GB/32GB-os pedig 175.99$-ba, addig a Lenovo K5 Pro mobiltelefon 169.99$-ba kerül. Azaz 20$-al olcsóbb, mint a Xiaomi modellje. Természetesen, akik a pár év alatt meghatározó szereplővé váló Xiaomi modelljét választja, ők sem járnak rosszul, hiszen egytől egyig remek készülékek az új Redmi 6 Pro modellek!

A terméket a weboldalon található Buy Now gombra kattintva, a kosárban kiválaszthatjuk a Netherlands Registered(PDM) szállítási opciót, amivel áfa és vámmentesen rendelhetjük meg a kiválasztott modellt

 

Tetszett a cikk? Nyomj egy Like-ot!
Oszd meg az ismerőseiddel is, hogy ők is tudjanak a hírről!

Csatlakozz a Facebook követőink táborába!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7814516756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása