V5 TWS Bluetooth 5.0 headset, aminek a tokja még töltésre is alkalmas

2018. december 27. 14:52 - nezdmitrendelszblog

akaso-v5-tws-bluetooth-earphone-with-v5-0-edr-stereo-sound-wireless-microphone-sport-sweatproof-headset_jpg_640x640.jpg

A Bluetooth 5.0+EDR kapcsolatot is támogató apró fülhallgatók teljesen kábelmentesek, még a töltésükhöz sincs szükségük kábelre, így töltőcsatlakozó sem található rajtuk. A trükk a fülhallgatók számára kialakított tokban rejtőzik. Hiszen ez nem csupán védelmet nyújt és segít, nehogy elveszítsük a füleseket, de a beépített akkumulátorának köszönhetően tölti is azokat.

A kagylóként kinyíló tartó 500mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. Ez tölti fel a 65mAh kapacitású fülhallgatóinkat. Sok gyártóval ellentétben dual töltési módot választottak, így nem csak a tartóban, hanem USB portról is tölthető a fülhallgató.

v5_tws_4.jpg

v5_tws_3.jpg

A Bluetooth vezeték nélküli technológiának köszönhetően a hatótávolság 10 méter. Ha telefonálni szeretnénk nem szükséges mindkét fülest használnunk, elég csak az egyiket a fülünkbe helyezzük. Zenehallgatáshoz természetesen mindkét fülhallgató használható.

v5_tws_1.jpg

A 65mAh kapacitású akkumulátorral ellátott fülhallgató 6 órányi zenelejátszásra vagy beszélgetésre használható. A töltés 1 órát vesz igénybe. A mellékelt akkumulátorral szerelt tokban teljes töltöttség esetén pedig 4 alkalommal tölthetjük fel a fülhallgatókat.

 

A Bluetoothos mini headset nem is kerül sokba, hiszen jelenleg 21.49$-t kérnek érte

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9414517382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása