Új, fiatalos modellek érhetőek el a sokak által kedvelt Lenovo Watch 9 analóg okosórából!

2019. január 07. 11:22 - nezdmitrendelszblog

lenovo_watch_9_4.jpg

A Watch 9 eddig csak fekete és fehér színben volt kapható. Így, ha a család egy hölgy tagját szeretnénk meglepni egy letisztult külsejű, de okosfunkciókkal is ellátott órával, akkor könnyű dolgunk volt. A férfiaknak sem volt nehéz a választás, a letisztult megjelenésű fekete verzióval. A Lenovo most kicsit újított és új, fiatalos színekben is megvásárolható a Lenovo Watch 9 okosóra!

lenovo_watch_9_5.jpg

A Lenovo Watch 9 51 grammot nyom, tehát igen könnyű anyagokat használtak a Lenovo mérnökei. A szilikon szíjnak köszönhetően antiallergén, az 316L orvosi fémből készült óratok átmérője 40 milliméter, magassága pedig 11,2 milliméter. Az órát zafír üveg védi.

lenovo_watch_9.jpg

A Lenovo remekül ötvözte a mechanikus és okosórákat. Az analóg mutatók alatt található számok jelzik a töltöttséget, és ha hívásunk érkezik, nem csak az óra képes rezgésre, hanem egy apró LED is jelzi ezt nekünk a számlapon. Működéséről egy CR2032 típusú elem gondoskodik, amivel 240 napig képes működni, az okosfunkciókat is beleértve. Szerencsére ezeket az elemeket a szinte mindenki által ismert nagyobb  kínai webáruházakban is beszerezhetjük, szinte pár forintért.

lenovo_watch_9_2.jpg

lenovo_watch_9_3.jpg

Energiatakarékos Bluetooth kapcsolattal látták el, amely az Android és iOS operációs rendszerre is elérhető alkalmazással kommunikál az órával. Olyan funkciók találhatóak meg rajta, mint az alvásmonitorozás, lépésszámlálás, üzenet és hívásértesítés. Így egy egyszerű, letisztul megjelenésű órával mérhetjük, hogy aznap hány lépést tettünk meg, és ha a telefon nincs a közvetlen közelünkben és nem hallanánk, hogy csörög, a Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően, a hatósugarában található óránk elkezd rezegni a karunkon.

A színes modelleket már 19.99$-tól, a fekete és fehér modelleket pedig 22.99$-tól vásárolhatjuk meg

 

 

Tetszett a cikk? Nyomj egy Like-ot!
Oszd meg az ismerőseiddel is, hogy ők is tudjanak a hírről!

Csatlakozz a Facebook követőink táborába!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5314544042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása