Heti szemezgető 104.

2019. január 12. 07:52 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

heti_szemezgeto_uj_10.jpg

Plazma öngyújtó és sok más termék is bekerült a mostani válogatásba!

Különleges KCASA USB-s öngyújtó!

 4219482a-7775-4bd7-bd96-80c07f19626e.jpg

A KCASA terméke nem az eddig megszokott gázzal működő öngyújtók közé tartozik. Ő ugyanis egy elektromos öngyújtó, azaz az akkumulátorát kell feltölteni és máris használhatjuk. Ez sokkal egyszerűbb, mint az utántöltővel bajlódni. USB port sok helyen van otthon, de utántöltő aligha.

 1f6b43a6-79dc-4e3c-a3e5-3407c1cb607d.jpg

A KCASA öngyújtó több színben kapható. A háza fémből készült, így az elegáns megjelenésre nem is lehet panasz. Az oldalán négy LED jelzi a töltöttséget, így mindig tudni fogjuk, ha újra fel kellene töltenünk az akkumulátort, mielőtt kifogy belőle a szufla. A plazma öngyújtó oldalán találjuk az egyetlen gombot, amivel két elektromos ívet húz, ahonnan meggyújthatjuk a cigarettánkat.

Az biztos, hogy különleges megoldás, akár saját használatra, akár ajándéknak szánjuk.

Az USB-s öngyújtót itt találod meg

A 853f93 kedvezmény kóddal 7$-ba kerül

 

_____________________

 

UMIDIGI F1

umidigi-f1_header.jpg

Az UMIDIGI F1 neve is sokat mondó, nem a szokásos elnevezéseket használták, hanem egy kivételes, egy gyors modellel rukkoltak elő. Belepasszírozták a már említett csepp alakú noccsos kijelzőt, mellé raktak 4GB memóriát, hogy a rendszer is stabil legyen, tárhely gyanánt pedig 128 gigabájtot kapunk, hogy minden adatunk elférjen. Ezt még megfejelték a MediaTek új processzorával, a Helio P60-assal, aláraktak egy 5150mAh kapacitású akkumulátort és NFC támogatást. Ehhez pedig a letisztult külsővel vegyítették.

A nyers erőről a 2018-ban megjelent Helio P60 (MT6771) gondoskodik. Ez már 12 nanométeres csíkszélességgel készült és 4x ARM Cortex A53 magot tartalmaz, ami 2 GHz-en jár és szintén négy Cortex A73 magot kapott ugyancsak 2 gigahertzes maximális órajellel. A mérések alapján ez a processzor 120.000 körüli pontszámot ért el az AnTuTu benchmarkban, ami egész jó eredmény. Így egy korrekt középkategóriás processzorhoz lehet szerencsénk. A grafikai feladatokról az ARM Mali G72 MP3 gondoskodik, így játékok terén sem kell szégyenkeznie.

umidigi_f1_6.jpg

Memóriából 4GB-ot kapott, a belső tárhely mérete pedig 128GB, ami nem kevés. Ha szeretnénk, akkor természetesen lehetőség van akár microSD memóriakártyás bővítésre is, így egy 256GB méretű kártyát is behelyezhetünk a telefonba.

Az F1 egy 6.3 colos FHD+ felbontású LTPS Display megjelenítőt kapott, aminek a tetején csak egy apró részen helyezkedik el az előlapi kamera, a szenzorok és a beszélgetési hangszóró. Így 92.7%-os előlap/kijelző aránnyal rendelkezik az UMIDIGI F1. Az előlapon egy 16 megapixeles f/2.0 rekeszértékkel rendelkező kamera kapott helyet, amivel nem csak jó minőségű szelfiket készíthetünk, de arcfelismerő funkcióval is ellátták. A hátlapra egy 16+8 megapixeles kamera páros került f/1.7 rekeszértékkel, amit dupla villanó támogat meg. Mindkét kamera, ez előlapi és a hátlapi is a Samsung műhelyéből való.

umidigi_f1_7.jpg

A mobiltelefont mindenre felkészítették, így a/b/g/n 2.4 és 5GHz WiFi, Bluetooth 4.2, Bluetooth HÍD, GPS, Glonass kompatibilis helymeghatározás is került bele. Ezen felül pedig a sokaknak fontos NFC sem maradt le, így a mobiltelefonos fizetés is elérhető! Dual SIM támogatást kapott és a magyarországi hálózatokra is felkészítették, így a 800MHz-es B20-as 4G-t is ismeri.

umidigi_f1.jpg

A 186 grammos készülékben egy méretes akkumulátor található, ami 5150mAh kapacitású és támogatja a 18W-os gyorstöltést is. A nagy akkumulátort így gyorsan feltölthetjük az USB Type-C porton keresztül. Jó hír viszont, hogy az UMIDIGI meghagyta a 3.5 mm-es fülhallgató csatlakozót is, így nem kell átalakítókkal bajlódnunk az USB Type-C port miatt. A jó hírek sorát még tovább fokozzák, hiszen már a legújabb Android rendszert, az Android 9 Pie verziót kapta meg a modell, amin természetesen elérhető a Magyar nyelv is. A mobiltelefonhoz a csomagban kapunk egy USB Type-C kábelt, egy EU szabványú gyorstöltőt, kijelzővédő fóliát, szilikon tokot is, így mindent megkapunk, hogy ne kelljen óvni az eszközt már az első használatnál.

Az UMIDIGI híres a telefonjai alacsony árazásáról, ez most sincs másként. A mobiltelefon 219.99$.ba kerül, de ezt az árat a 1BGUMIFI kód felhasználásával 199.99$-ra csökkenthetjük. Ezért az árért pedig szinte sehol nem kapni hasonló hardveres és szoftveres felszereltséggel ellátott mobiltelefont. Az EU Priority Line szállításnak köszönhetően pedig plusz költségek nélkül, áfa és vámmentesen rendelhetjük meg az UMIDIGI F1 mobiltelefont!

Az UMIDIGI F1 mobiltelefont itt találod meg

 

_______________________

 

ALLDOCUBE M5X táblagép

alldocube_m5x_6.jpg

Az Android 8.0 rendszert futtató táblagép 10.1 colos IPS kijelzőt kapott, amelynek felbontása 2560 x 1600 pixel. A 24.00 x 17.00 x 0.85 centiméteres méretekkel rendelkező táblagép 510 grammot nyom. Minkét oldalán kapott hangszórót, hogy ha játszani vagy filmezni támad kedvünk azt a lehető legjobb minőségben élvezhessük.

alldocube_m5x_3.jpg

A meghajtásáról a MediaTek Helio X27 ( MT679 ) gondoskodik. Ez a processzor a gyártó középkategóriás CPU-ja. A tíz maggal rendelkező egység 2.3GHz-es sebességre képes. A grafikus gyorsító szerepét az ARM Mali-T880 MP4 tölti be, ami mellé nem kevesebb, mint 4GB memóriát kapott és a tárhely mérete 64GB. De akár egy 128GB-os microSD kártyával is megtoldhajtuk a belső tárhely méretét, hogy több órányi filmet is magunkkal vihessünk egy útra.

alldocube_m5x_4.jpg

Az előlapi kamerája 2 megapixeles, a hátlapi pedig 5 megapixel felbontású, így videós beszélgetésekhez és a legfontosabb pillanatok megörökítéséhez, ha a mobiltelefonunk pont nincs nálunk, épp elegendő. Minden megtalálható benne, amire csak szükségünk lehet, így Bluetooth 4.2, 2.4 és 5GHz WiFi és GPS is helyet kapott benne, így még navigációra is használhatjuk! A legjobb, hogy még SIM kártyát is használhatunk, a táblagép támogatja a 800MHz-es B20-as hálózatot is, így a 4G sem akadály.

Szerencsére van rajta 3.5mm-es fülhallgató kimenet, így az esti filmezés sem gond egy fülhallgatóval. Az akkumulátora pedig 6500mAh kapacitású. Kapott egy 15 százalékos árcsökkentést is, amivel az ALLDOCUBE M5X táblagépet január 13-ig 169.99$-ért vásárolhatjuk.

Az ALLDOCUBE M5X táblagépet itt találod meg

 

__________________

 

Alfawise A8 Pro - Az Android 8.1-es olcsó médialejátszó

alfawise_a8_pro_head.jpg

Kis mérete miatt alig észrevehető, az 5GHz-es frekvenciát is támogatja és olcsó. Ez az Alfawise A8 Pro Androidos médialejátszó!  Az olcsó termékeiről elhíresült GearBest leányvállalata az Alfawise, a mai naptól egy héten keresztül 33 dollár, azaz 9300 forint helyett, 27.99$, azaz 7900 forintért vásárolható meg. Ezért pedig majdnem a legfrissebb Android rendszert, Android 8.1 Oreot kapjuk. Így az Alfawise melletti kisebb gyártók felköthetik a gatyájukat, ha labdába akarnak rúgni a médialejátszó piacon.alfawise_a8_pro_2.jpg

Az Alfawise A8 Pro meghajtásáról a RockChip3229 processzora felel, amit 2GB memóriával támogattak meg és 16GB méretű tárhelyet kapott. Ez először lehet, hogy nem tűnik soknak, de úgyis az internetről streameljük a tartalmakat vagy pendriveot, merevlemezt csatlakoztatunk a lejátszóhoz. Ezt természetesen könnyedén megtehetjük, ugyanis két USB portot kapott. Ha mégis tárhelybővítésre van szükségünk, akkor microSD kártyát is használhatunk.

A 4K felbontású tartalmakat a HDMI kimenten keresztül jeleníthetjük meg a televízión. A 2.4 és 5GHz-es WiFi-t is támogató lejátszó Android 8.1 rendszerrel érkezik. A csomagban természetesen kapunk távirányítót is, de az USB portnak köszönhetően akár vezeték nélküli egeret vagy billentyűzetet is csatlakoztathatunk a lejátszóhoz, hogy könnyebbé váljon az eszköz kezelése. A csomagban HDMI kábel, EU csatlakozóval ellátott adapter és leírás érkezik. Az ár pedig igen kecsegtető, hiszen a 27.99$-os cédulájával jó választás az Alfawise A8 Pro.

Az Alfawise A8 Pro médialejátszót itt találod meg

 

 ____________________

 

Androer fotó stúdió világítás szett

 

d4612eu-1-fec3-akkz.jpg

Egész jó kis csomagot találtunk azoknak, akik szeretnének otthon kialakítani egy kezdő fotó stúdiót. Azon akadt meg a szemünk, hogy az egész pakk Kínából rendelve drágább, mint a németországi raktárból, Ez azt jelenti, hogy nem csak olcsóbb, de az EU raktárnak köszönhetően rövidebb a szállítási idő és nem áfa és vámmentes.

Az Andoer fotóstúdió készlet szépen el van látva mindennel. Tartalmaz softboxokat, konzolos botot, állványokat, 4in1 izzólámpákat, izzókat, hátfalakat (fekete-fehér és zöld), hozzá való állványt, rugós bilincseket és Andoer hordtáskát is.

d4612eu-1-fec3-rzfi.jpg

Ami külön meglepett, hogy nem csak a kiegészítőket kapjuk, hanem megkapjuk az induláshoz szükségez izzókat is. A termék természetesen EU csatlakozóval érkezik. Míg a kínai raktárban 149, addig a németországi raktárból a komplet szett ára 109.99$

  • 3 * 50cm * 70cm Softboxot 
  • 12 * 45W izzó 
  • 3 * 4in1 izzó aljzat (EU csatlakozó
  • 3 * 2m könnyű állvány 
  • 1 * Cantilever Stick 
  • 3 * 1,6 m × 3m hátteret (egy fekete, egy fehér, egy zöld) 
  • 1 * 2m * 3m hátterű állvány 
  • 3 * rugós szorító 
  • 1 * Andoer hordtáska

 

Vásárláshoz válaszd a Germany Warehouse lehetőséget az EU-s szállításhoz

 

____________________

 

Xiaomi FIMI A3 FullHD drón

2_73.jpg

A FullHD felbontású videofelvételekért egy f/2.0 rekeszértékű 1/3.2" SONY CMOS szenzor felel. Kéttengelyű optikai képstabilizátorral rendelkezik, akárcsak a DJI Spark drónja is és emellett felvértezték elektronikus képstabilizátorral is. Lehetőség van manuális beállításokra is így 100-3200 közötti ISO értéket állíthatunk be videofelvételkor és 100-1600-as ISO értéket fotózáskor. Nagyon jó hír, hogy a minőségre sem lehet panaszunk, hiszen 60Mbps bitrátát ígérnek. A maximális képfelbontás 8 megapixel, videót pedig 1920x1080 30fps és 1920x1080 25fps értékkel rögzíthetünk mp4 formátumba. A cserélhető akkumulátora kétszer akkora, mint a DJI Spark esetében, hiszen 2950mAh kapacitást kapunk, amivel 25 percet tölthetünk a levegőben.

a341e128-1083-499c-a3a8-c2c9c717f2fb.jpg

Méretét tekintve nagyobb, mint az említett konkurencia megoldása, hiszen 28.5 x 22.9 x 6.9 centiméteres méretekkel rendelkezik, amihez 560 grammos súly társul. A motorokat tartó karok nem hajthatóak be, mint a DJI Mavic esetében.

fd5bf4aa-f25b-4f3c-a0f9-0901d95b69c2.jpg

 

Ami a legjobb, hogy külön kontrollert kapunk hozzá, ami beépített kijelzővel is rendelkezik, így nem kell külön beleapplikálnunk a telefonunkat a kontrollerbe, mint a DJI esetében. A kontrolleren minden funkciót elérünk, segítségével 1 kilométeres hatótávot kapunk. Az irányítón kapunk RTH gombot, amivel visszahívhatjuk a drón, ha túl messzire repültünk. Természetesen GPS is található a Xiaomi FIMI A3-ban, de emellett olyan extrákat is kapott, mint a Spark. Tehát elérhető a követő mód is, amivel kijelölhetünk egy személyt és a drón követni fogja a levegőből.

b21f63d7-8e3a-4447-bd83-130c1d2efe70_1.jpg

A Xiaomi FIMI A3 a 502C6B kódot felhasználva 237$-ba kerül, ami 65.000 forint, ami a fele a DJI Spark árának. Az EU Priority Line szállítással pedig áfa és vámmentesen rendelhetjük meg a kis drónt.

A Xiaomi FIMI A3 drónt itt találod meg

 

___________________

 

Digoo időjárás állomás ajándékkal

3fb4be87-6e54-4acd-b36b-dcb369de1842_1_67272a72c5417db4ed1edb95c0eb5ef5.jpeg

A Digoo időjárás állomása egy beltéri és egy kültéri egységből áll. Míg a beltéri egységet egy méretes kijelzővel is ellátták ahol megtekinthetjük a lakásunk és a külső levegő hőmérsékletét és páratartalmát is.

A beltéri egység 0-50 Celsius, a kültéri pedig -20 és +50 Celsius fok között képes mérni a hőmérsékletet. Míg a kültéri szenzort három darab AAA elemmel működtethetjük, addig a beltéri egységnél is lehetőség van elemek használatára vagy akár USB porton keresztül is elláthatjuk árammal.

+ Ajándékként jár hozzá szintén egy Digoo belő hőmérséklet és páratartalom mérő szenzor, amit akár a lakás egy másik szobájában is használhatunk.

s-l300.jpg

A Digoo időjárás állomása 19$-ba kerül, a Gift résznél láthatod az ajándékot.

A terméket is vásárolhatod meg

 

____________________

 

Alfawise M1 elektromos roller

alfawise_m1_1.jpg

Az Alfawise M1 nevű elektromos járgánya külsőre egy az egyben megegyezik a Xiaomi M365 rollerével. Hatótávban és sebességben ugyan azt tudja. Így maximálisan 25 km/h sebességgel száguldhatunk vele, egy feltöltéssel pedig maximálisan 30 kilométert tehetünk meg, ez akkora távolság, mint a Gödöllő-Aszód útvonal oda-vissza.

1541155353350076.jpg

Az elektromos roller súlya megegyezik a Xiaomi-val, így ő is 12,5 kilogrammot nyom a mérlegen. Az európai szabványú töltőjével az akkumulátort 5 óra alatt tölthetjük fel. A hasonlóság kíséreties, ugyanott helyezkedik el a fék és gézkar, a lámpa és a csengő is, aminek hátsó részével beakasztatjuk a kormányrudat a hátsó sárvédő tartójába, így összecsukva a rollert, felszállhassunk vele a buszra, metróra is, vagy betegyük a csomagtartóba.

1541155353956460.jpg

Az első kerék E-ABS, a hátsó pedig tárcsaféket kapott ugyanúgy, ahogyan az M365 roller is. A kerekeknél nagy változás történt. A Xiaomi-nál megszokott levegővel teli kerekek 8.5 colosak. A kis roller maximális terhelhetősége 100 kilogramm és maximálisan 14 fokos emelkedőig képes terepet mászni.

Itt egy összhasonlító táblazat, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik a Xiaomi M365, Ninebot S2 és az Alfawise M1 elektromos roller!

1543657114151398.jpg

Lehetséges, hogy egy gyártósorról gördülnek le. De az biztos, hogy az Alfawise M1 egy remek kis elektromos roller. Az árát nézve a hazai piacon szereplő termékek között a dobogós helyen szerepel. A GBALFAWISEM1 kóddal 329.99$-os ár körülbelül 92.000 forint. Ezért a pénzért pedig nem nagyon kapni hasonló típusú elektromos rollert 30 kilométerre képes hatótávval. A terméket a virtuális bevásárlókosárba téve, az Europe Railway Priority Mail szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg!

Az Alfawise M1 elektromos rollert itt találod meg

Ne felejtsd el felhasználni a GBALFAWISEM1 kódot!

 

 A héten két teszttel is jelentkeztünk

Alfawise B7 Pro okoskarkötő tesztje

alfawise_b7_pro_okoskarkoto_teszt_1.jpg

Chuwi Hi9 teszt - Kellemes meglepetés kis méretben

chuwi_hi9_1.jpg

 

Tetszett a cikk? Nyomj egy Like-ot!
Oszd meg az ismerőseiddel is, hogy ők is tudjanak a hírről!

Csatlakozz a Facebook követőink táborába!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1214556550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása